El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eduardo Noriega critica la premsa rosa amb duresa i Jorge Javier esclata
  • CA

Jorge Javier Vázquez està acostumat a defensar ‘Sálvame’ i els reality que presenta, uns programes que molts titllen de teleescombraries. Aquest dilluns ho ha hagut de tornar a fer després d’una forta crítica d’Eduardo Noriega, ja que l’actor ha carregat contra aquest format de programes en una entrevista a ‘Bluper’. Tot venia arran d’una resposta de l’actor, que lamentava que ‘Homicidios’ s’interrompia per culpa del reality ‘Acorralados’: “La meva sèrie s’emetia a una hora concreta i passava mitja hora i seguia sense començar perquè hi havia un reality absurd. I jo pensava en els amics i familiars als que els hi havia dit que posessin la televisió, perquè s’estaven empassant aquella porqueria. I jo em sentia malament”.

Eduardo Noriega europa Press

Eduardo Noriega /  Europa Press

Un atac que no ha fet gens de gràcia a Jorge Javier, que ha denunciat les paraules enverinades de Noriega: “Estic una mica molest amb ell, la veritat. Em sembla que quan es parla de la feina d’altres persones s’ha de tenir més delicadesa. Em sorprèn que es tingui aquesta poca consideració amb la feina dels altres, que a més a més, després financen les seves feines…”. 

“A mi m’encanta el cinema espanyol, de veritat, però quan veig certs actors criticar el que fem altres persones a televisió i veig les filmografies que tenen i els nyaps que han fet penso: “Però amb quina cara aquestes persones poden parlar amb les merdes que han fet?”. Noriega llança per terra la feina dels altres i això és una burrada, perquè els programes que està criticant tenen bona audiència i gràcies a això es permet el finançament de les pel·lícules”, ha destacat el presentador català visiblement molest.

Jorge Javier Vázquez esbronca Noriega a 'Sálvame' Telecinco

Jorge Javier Vázquez esbronca Noriega a ‘Sálvame’ / Telecinco

Caldrà veure si l’actor respon o prefereix callar després de la seva crítica. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa