El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt de Jorge Javier per un accident durant l’obra de teatre
  • CA

Jorge Javier Vázquez continua immers en una gira teatral que confia que triomfi sense més polèmiques que l’esquitxin. S’ha parlat molt darrerament sobre els problemes de salut que pateix el català, els que l’haurien forçat a suspendre tres actuacions en pocs mesos. Alguns detractors no se’l creuen i asseguren que es tracta d’una excusa per ocultar que no ven entrades. Ell manté que el seu estat de salut no està del tot bé, ja que encadena una sèrie de molèsties que no el deixen trobar-se al 100%. Tampoc no ajuda que psicològicament estigui una mica tocat: “Anímicament estic una mica trist, però tot comença a solucionar-se”, ha dit fa poques hores.

Doncs bé, en la seva última funció tot podria haver acabat molt malament… i és que en Jorge ha patit un accident en directe que l’ha forçat a ser atès pels metges. La seva companya de cadena, la presentadora Sonsoles Ónega, avisava que alguna cosa havia passat: “La història d’aquesta foto l’explicarà el Jorge al Deluxe. Viu de casualitat, només dic això”.

Sonsoles Ónega deixava caure que Jorge Javier hauria tingut un ensurt / Instagram

Les especulacions començaven a multiplicar-se fins que, poc després, ell mateix confirmava què havia passat durant el programa de Sábado Deluxe d’aquest cap de setmana: “Vinc en xoc per una cosa que m’ha passat al teatre. És la història més forta que us puc explicar… Encara estic intentant recuperar-me del que m’ha passat. Només diré que tinc l’avís de Mila Ximénez”, deia fent referència a la seva desapareguda amiga. El Jorge Javier estava actuant quan, de sobte, el bastidor queia abans de temps: “He vist que em queia tot a sobre i m’he adonat que em sepultaria. La meva reacció ha estat saltar immediatament al pati de butaques i m’he fet un bon cop a la cuixa. Ha hagut de venir l’ambulància“.

Un ensurt que podria haver acabat en tragèdia en cas que no hagués reaccionat a temps, ja que parlem d’una estructura de molt de pes: “M’he pogut aixecar més o menys bé, però un tècnic ha començat a plorar en veure’m a terra”. Aquest ensurt l’ha fet reflexionar i així ho ha confessat: “He arribat a la conclusió que aquest és l’avís que m’ha fet Mila Ximénez. Jo estava perdent el temps pensant en què fer per ser feliç i aquest és un senyal que he de deixar la tristesa i he de viure”.

Sonsoles Ónega explicava llavors que en un principi els espectadors s’havien pensat que tot formava part de la funció: “Poc després hem vist que el Jorge tornava a l’escenari i ha estat impressionant, encara que hauríem anat a l’hospital sense pensar-nos-ho”. Un accident en directe que, afortunadament, ha acabat sent un ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa