El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier cancel·la una altra obra de teatre i fa enfadar els fans
  • CA

Jorge Javier Vázquez torna a generar polèmica. Aquest divendres havia d’actuar al Teatre Reina Victòria de Madrid, una funció que se suspenia 15 minuts després de l’hora de l’estrena. L’organització comunicava als assistents que havien d’abandonar el teatre perquè el presentador no es trobava en condicions i la funció s’havia de suspendre. La Razón ha pogut saber que l’excusa oficial va ser, precisament, una “indisposició” de l’actor protagonista. Ara bé, fonts presencials també han destacat que resulta curiós que la cancel·lació coincideixi amb un aforament pràcticament buit: “Només la meitat de les butaques estaven ocupades”.

Cal recordar que l’última vegada que el català va suspendre in extremis la representació de l’obra també havia venut poques entrades, encara que la justificació oficial fos que no es trobava bé. L’endemà mateix el van gravar en una discoteca, el que desmuntava la seva versió. Doncs bé, ara són molts els que creuen que ha tornat a passar el mateix i que aquesta malaltia és una excusa per ocultar que no ven entrades.

Twitter s’ha omplert de crítiques ferotges cap a l’artista, que no fa més que anunciar una baixa mèdica rere una altra. Molts dubten que estigui malalt sempre que ho diu, ja que això suposaria que té problemes de salut molt greus: “Sona, una vegada més, a cuentitis aguda per la baixa venda d’entrades”. Jorge Javier ha decebut els fans que volien veure’l actuar, una nova faceta del presentador que el deixa en evidència: “Jorge Javier haurà de provar i parlar d’Antonio David Flores i Olga Moreno a la funció, a veure si així ven més entrades”, “Està en hores baixes”, “Sembla que no li va gaire bé” o “Crònica d’un fracàs anunciat” són alguns dels comentaris que ha rebut en les últimes hores. Ell opta per no pronunciar-se, però no pot obviar que tantes cancel·lacions a última hora comencen a fer enfadar els seus seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa