L’actor Jordi Sánchez es retroba amb un dels metges que el va cuidar a l’UCI

L'actor català ha carregat contra els negacionistes en una entrevista molt emotiva

L’actor Jordi Sánchez ha concedit una entrevista a La Sexta Noche que ha aprofitat per enviar un missatge ben clar als negacionistes. El català va estar ingressat a l’UCI durant 24 dies per culpa del coronavirus, el que li dona forces per carregar contra aquells que neguen que existeixi i que no volen vacunar-se: “Em sembla un acte d’ignorància. A hores d’ara negar el poder d’una vacuna és una mica absurd. Clar que tothom pot dir el que li doni la gana, però és una falta d’informació. No entenc molt bé què és el que neguen. Veus les fotos del Palacio de Deportes de Madrid i hi veus molta gent. Ha mort moltíssima gent. No sé exactament què és el que neguen els negacionistes…”.

Jordi Sánchez, entrevistat a La Sexta Noche / La Sexta

“Tothom ha mort per alguna cosa, és igual si es diu Covid o Grip 2. El nom és el menys important! El cas és que hi ha una pandèmia i això no es pot negar perquè hi ha gent emmalaltint i morint-se“, ha etzibat l’actor en directe.

El programa tenia una sorpresa per a l’actor de Plats Bruts i La que se avecina. Han contactat amb Felipe Villar, cap de pneumologia de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid en la que va estar ingressat Jordi Sánchez. Ell va ser un dels doctors que el va atendre, un retrobament que ha fet una il·lusió immensa a Jordi Sánchez: “Mare meva, és la primera vegada que el veig sense mascareta! És més jove del que pensava”. El doctor, per la seva banda, alabava l’actitud que va tenir l’actor durant l’ingrés: “Era un pacient ideal que ens deixava fer la nostra feina i ens tractava amb molt de respecte”.

Jordi Sánchez es retroba amb un dels metges que el va atendre a la UCI - La Sexta
Jordi Sánchez es retroba amb un dels metges que el va atendre a la UCI / La Sexta

Una escena molt tendra que ha fet les delícies dels teleespectadors de La Sexta.

Nou comentari