El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Évole sorprèn Marta Torné en treure a la llum que van sortir junts

La presentadora catalana Marta Torné ha quedat en evidència durant l’últim programa de Zapeando. Aquest divendres comptaven amb una connexió en directe amb Jordi Évole, que està promocionant per diferents espais la nova temporada de Lo de Évole. El problema? Que el de Cornellà treia una anècdota amb Marta molt sorprenent i curiosa… que ella deia no recordar. Sorpresa i sense saber com reaccionar, la càmera captava l’estupefacció de la tertuliana. Però de què es tracta? Sembla que la parella televisiva havia ocultat fins ara que van fer-se un parell de petons.

Aquesta notícia bomba amaga una història d’allò més divertida, la que Jordi Évole no ha dubtat en compartir amb els teleespectadors: “La Marta i jo vam estar sortint durant un dia i jo sempre ho explico. Un dia vam anar a la platja a gravar i ens vam fer un petó“. Ella, estupefacta, no feia més que dir que no entenia res: “Però, Jordi, de què em parles? M’he perdut. Ens vam fer un petó? Jo no recordo res d’això”. La situació feia cada vegada més gràcia als companys, que no sabien com acabaria tot plegat. El presentador, en Dani Mateo, esclatava amb un “què?” tan llarg que els altres no podien parar de plorar.

Tenint en compte que la Marta deia no recordar la història, el Jordi Évole va ser l’encarregat de treure-la a la llum: “Ai, Marta, jo no em faig petons amb tanta gent. A veure, no puc oblidar-ho… com pots comprovar. La qüestió és que em vas veure tan nerviós abans de començar a gravar que em vas dir que em relaxés. Em vas agafar pel clatell, vas apropar la teva boca a la meva i em vas dir que quan estiguéssim gravant faríem el mateix”. Ella, molt sorpresa, continuava dient que no recordava aquell moment: “Mare meva, Jordi, hauré de buscar aquella escena perquè no la recordava. Però quan vulguis em truques i repetim el petó… per al programa”.

El Jordi, que es feia l’indignat perquè ella hagués oblidat el seu petó, deia llavors que ja no li interessa un altre: “És igual, Marta, ja està fet… cal girar full”, deia tot fent-se el trist. Una escena divertida que ha col·locat dos dels personatges televisius catalans més coneguts i estimats a primera línia mediàtica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ton c. a febrer 19, 2022 | 08:50
    ton c. febrer 19, 2022 | 08:50
    has quedat com un sapastre, fixat si va ser intens que ella ni ho recorda, pobre home.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa