El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Évole admet “l’error descomunal” que va cometre el seu programa
  • CA

Jordi Évole ha visitat El Hormiguero de Pablo Motos per promocionar la nova temporada del seu programa. El presentador català ha aparegut acompanyat del seu doble. Parlem del Paco, un home que s’ha fet molt viral a Internet per la seva similitud física amb Évole: “La gent es coneix per Tinder i nosaltres ho hem fet per Tik Tok. Em va arribar el vídeo i vaig fer una crida per Twitter. Va resultar que era de Viladecans, a cinc minuts de casa meva. Quan el vaig conèixer, vaig començar a sospitar del meu pare”, ha dit bromejant. L’home ha reconegut que algunes persones l’han arribat a aturar pel carrer per demanar-li un autògraf: “També és motiu de broma constant entre els meus amics”.

El periodista també ha volgut opinar sobre la guerra interna del PP, un tema que li recorda a El juego del calamar. Fa temps que va deixar les entrevistes més d’actualitat, un món que no troba gaire a faltar: “He d’anar a altres rius a pescar perquè crec que moltes vegades pesquem tots en el mateix lloc… i podem arribar a avorrir l’audiència”.

Els teleespectadors van criticar-lo l’any passat per haver entrevistat només una dona en tota la temporada, un fet del que ara es mostra penedit: “Va ser un error descomunal. No és assumible que un programa com el nostre, amb 10 entregues, tingui només una dona. Compensar això és impossible. Aquesta vegada simplement hem fet el que s’ha de fer en una temporada normal. No vull excusar-me, això de l’any passat no va estar bé i punt. En aquesta parlarem amb Julia Otero, l’escriptora Megan Maxwell, Penélope Cruz, Rosa López d’OT… Però no tot seran dones, també parlarem amb el raper Morad i el medallista Gervasio Deferr“. Promet que aquesta serà una temporada molt interessant amb entrevistes amb tota mena de personatges.

El primer programa d’aquesta temporada s’estrenarà aquest diumenge, una primera entrega en la que entrevistarà el raper Morad. Es tracta d’un jove cantant de l’Hospitalet de Llobregat que està aconseguit un èxit increïble. L’artista ha arribat a ser el més escoltat a Spotify amb més de sis milions mensuals, però fins ara mai no ha concedit cap entrevista a televisió. Aquesta serà la primera vegada que els fans puguin conèixer més detalls sobre la seva vida.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 18, 2022 | 11:22
    Ricard febrer 18, 2022 | 11:22
    Allò políticament correcte embafa. En canvi sembla que per a alguns criticar l'agressió castellanista als catalans no és políticament correcte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa