El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joaquín Prat, caçat en un petó molt passional amb una noia barcelonina
  • CA

Joaquín Prat va confirmar que s’havia separat de la dona el passat mes de setembre, una notícia sorprenent tenint en compte que sempre s’havien mostrat molt units durant els 12 anys de relació. Ara, el presentador de Cuatro al día i El Programa de Ana Rosa torna a ser protagonista de la premsa del cor. Per què? En aparèixer unes fotos seves a la portada de Diez Minutos que confirmen que té una nova parella.

El periodista apareix molt còmplice i tendre en companyia d’una jove barcelonina anomenada Ana. La revista els ha vist en un passeig molt romàntic que els fotògrafs van aprofitar per captar una imatge d’un petó molt passional en ple carrer. La parella no s’amaga en una escapada per Madrid que deixa clar que aposten per aquesta nova relació.

Joaquín Prat, caçat amb una nova parella / Diez Minutos

Els reporters els van veure passejant i gaudint d’una visita al Museu del Prado. Contents, tendres i molt riallers; Joaquín Prat i la seva nova xicota es mostraven molt enamorats. De moment no se sap gaire cosa més de la misteriosa noia, però de ben segur que les revistes del cor comencen a investigar sobre la seva vida. De fet, la setmana passada parlaven de Joaquín Prat per unes fotografies que el relacionaven amb la ballarina Cecilia Gómez, però poc després ell negava que tinguessin res més que una amistat: “Ens vam conèixer en una gala benèfica el 2018 i des de llavors hem estat amics. No vull afegir res més, el que tenim ho sabem els que ho hem de saber. Jo visc el present i miro al futur”, deia llavors. Després de la publicació d’aquestes fotos amb l’Ana, queda clar que és ella amb qui està iniciant una nova història d’amor. Caldrà esperar a aquest migdia per veure què diu sobre la publicació d’aquestes imatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa