El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Joan Carles de Borbó, més prim i animat en una trobada amb Carlos Herrera
  • CA

Carlos Herrera ha publicat la primera foto de Joan Carles de Borbó en bastant de temps. L’emèrit reapareix visiblement més prim en la imatge que ha compartit el locutor de ràdio, que ha presumit d’haver pogut passar una estona amb ell durant el seu viatge als Emirats Àrabs: “Trobada a Abu Dhabi. El rei Joan Carles es troba molt bé de forma física i d’ànims“. El periodista té relació amb el Borbó des de fa anys, una amistat que el permet conèixer de primera mà com es troba després de més d’un any i mig fora d’Espanya. Aquest cap de setmana ha quedat amb ell aprofitant l’Expo de Dubai: “Amablement, em va dedicar uns minuts del seu temps i em va demostrar prou confiança per donar-me una mica de conversa”.

I com se’l va trobar anímicament parlant? Carlos Herrera n’ha donat detalls en el seu programa de la COPE aquest matí: “El vaig veure molt més prim i amb un aspecte molt saludable. El seu estat de salut és el desitjable per a una persona de la seva edat. Feia temps que no el veia amb un aspecte tan bo”. Ha reconegut que no ha pogut fer-li moltes preguntes, però sí que ha pogut saber què pensa sobre la seva hipotètica tornada a Espanya: “Està esperant que arribin les circumstàncies oportunes per viatjar a Madrid, cosa que està desitjant. Parla d’unes circumstàncies que no creïn cap inestabilitat a la institució del seu fill Felip, amb qui està en contacte. Abans o després aquest viatge a casa passarà. Està jubilat, així que pot fer el que consideri oportú”, reflexiona el locutor.

Carlos Herrera publica una foto amb Joan Carles de Borbó després de bastant de temps / Instagram

Carlos Herrera era conscient que havia de preguntar-li sobre la separació de la seva filla Cristina i Iñaki Urdangarin, el tema del mes i segurament de l’any. Com era d’esperar, Joan Carles és coneixedor del tema: “Està permanentment informat de tot el que passa a Espanya. Llegeix tota la premsa i escolta tota la ràdio. Veu informatius de televisió, està en contacte permanent i intercanvia opinions amb els amics”. No ha donat més detalls, però, el que deixa clar que l’emèrit no va voler parlar sobre el tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa