El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jesús Vázquez s’opera la cara i sorprèn amb el resultat
  • CA

Jesús Vázquez ha estat l’escollit per presentar la gala de Ferrero Rocher de cada any en la que premien el poble més maco. Molt emocionat, el presentador gallec reconeixia a El Español que té ganes que arribi el Nadal per poder gaudir-lo ara que la pandèmia va marxant: “Tots estem molt sensibles pel que ens ha passat perquè ha estat molt gros. Aquest Nadal serà meravellós perquè crec que seran normals. El coronavirus m’ha canviat la perspectiva, perquè abans em queixava de qualsevol ximpleria i ara valoro tot”. També ha aprofitat per enviar un missatge de suport a la seva amiga Ana Rosa Quintana després de l’anunci que pateix càncer de pit.

Ara bé, del que més s’ha parlat ha estat del canvi físic que evidenciava Jesús Vázquez. Totes les mirades es fixaven en la seva cara, visiblement més llisa i amb menys arrugues. Ha passat per quiròfan? La revista Semana ha mostrat les imatges a una experta en cirurgia plàstica que confirma que el presentador s’hauria sotmès a una intervenció al rostre: “Les arrugues del front i les potes de gall han desaparegut. Té l’obertura dels ulls més marcada i amb menys línies d’expressió. Això vol dir que s’ha sotmès a un tractament de rejoveniment facial sense cirurgia. En la part superior de la cara li haurien infiltrat Botox i a la zona del mig sembla que s’ha sotmès a una infiltració d’hidroxiapatita càlcica que recol·loca els volums i aconsegueix un efecte lífting. Això costa uns 700 € per sessió”.

Jesús Vázquez decideix passar per quiròfan per eliminar arrugues i potes de gall / Europa Press
Jesús Vázquez publica fotos que evidencien el canvi estètic que ha experimentat / Instagram

Una anàlisi que confirmaria que Jesús Vázquez ha volgut retocar-se la cara per evitar els signes d’envelliment, una tècnica habitual en els famosos que apareixen a televisió. En el seu cas, pocs dirien que té 56 anys veient el bon estat de forma i les poques arrugues que se li veuen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa