Jesulín de Ubrique i María José Campanario esperen un altre fill

Jesulín de Ubrique i María José Campanario protagonitzen la notícia bomba de l’any. La parella acaba d’anunciar que estan esperant el seu tercer fill, un embaràs molt inesperat també per a ells: “Hem de reconèixer que ha estat tota una sorpresa, però estem molt feliços. Gairebé caic a terra quan vaig veure el positiu del test d’embaràs”, confirmen en una portada de la revista ¡Hola! històrica. Sense cobrar ni un euro, el matrimoni confirma que María José està de tres mesos i que tot va bé. El torero, conegut a la premsa rosa com l’exmarit de Belén Esteban, mostra estupefacció davant aquest gran canvi en les seves vides: “Qui m’havia de dir a mi que tornaria a ser pare quan la meva Andrea té 22 anys, la meva Julia 18 i el meu nen 14”.

Asseguren que assabentar-se de la notícia va ser un xoc per a ells, però que ràpidament van adonar-se que era una “benedicció”. El torero té 48 anys i l’odontòloga 43, però sobretot li preocupava el fet que té problemes de fibromiàlgia. De moment això no li ha provocat cap molèstia extra: “Em trobo més cansada de l’habitual, això sí”.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario anuncien que esperen un altre fill / ¡Hola!

Aquest embaràs arriba en un moment agredolç per a ells per culpa de tots els problemes que els està causant la seva filla gran, la Julia, que ha començat a ser protagonista de la premsa rosa ara que ha fet 18 anys. Els fotògrafs la persegueixen a tot arreu i això ha fet que l’enxampin a les portes de l’hospital després d’una baralla amb l’ex que ha acabat en denúncia. A més a més, són molts els que la segueixen a Instagram i se sorprenen amb les fotografies sensuals que hi publica.

Belén Esteban, per la seva banda, va mostrar-se escandalitzada quan va saber que el torero li havia pagat una operació de pit a la filla: “No tens diners per pagar la universitat de la nostra filla, però sí per posar implants als pits de la teva altra filla?”. La reacció de Belén serà, sense cap mena de dubte, una de les més buscades. De moment, la notícia acaba de caure amb un fort cop sobre la taula que col·locarà la revista en una de les més venudes de la setmana.

Nou comentari