El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls de l’esperada retrobada de Kiko Rivera i Isabel Pantoja
  • CA

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s’han retrobat després de més d’un any sense parlar-se. La mort de l’àvia, de Doña Ana, ha convençut el DJ per tornar a la casa familiar per acomiadar-se d’ella i per donar suport a la seva mare en un moment tan complicat. Es trobava amb la resta de la família a les Illes Canàries, preparats per a la boda aquest divendres d’Anabel Pantoja, però aviat s’adonava que havia d’anar cap allà per no penedir-se més endavant. Les càmeres d’Europa Press el captaven a la seva arribada a la finca familiar, on arribava acompanyat de la seva germana Isa, la cosina Anabel i Raquel Bollo amb el fill. Molt abatuts i cansats després del viatge, cap d’ells concedia declaracions quan arribaven allà de matinada. Només dues hores després, Kiko tornava a sortir i es dirigia cap a un hotel en plena matinada. Mentrestant, la seva germana i la cosina decidien quedar-se a la finca familiar a dormir.

Kiko Rivera, captat a l’arribada a la casa familiar / Europa Press

Totes les mirades estaven posades en ell, envoltat de moltíssima expectació per saber com havia anat la retrobada amb la mare després de tant de temps i de tants problemes. Ell no va voler parlar amb els reporters congregats a les portes, però qui sí que ha donat detalls ha estat un antic amic del seu pare que es trobava a la casa quan va arribar Kiko Rivera. Europa Press concedeix les seves declaracions en exclusiva: “Tot ha anat molt bé, la retrobada molt bé. La veritat és que ha anat estupendament bé. Isabel ha rebut el seu fill de manera fenomenal i s’ha emocionat molt en veure’l a casa”.

Aquests són tots els detalls que s’han filtrat de moment, ja que Kiko encara no s’ha pronunciat al respecte tampoc. El que sembla és que han estat capaços de deixar de banda els seus problemes per donar-se suport mútuament en un moment molt complicat. Els reporters estan pendents de qualsevol novetat a dins i a fora de la casa, la que aviat es buidarà tenint en compte que tots han de volar cap a les Canàries per poder arribar a temps de la boda d’Anabel Pantoja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa