El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja, fanàtica del bisturí: filtren que s’ha gastat 12.000 € en operacions estètiques
  • CA

La vida d’Isa Pantoja va canviar radicalment des que va començar a aparèixer a televisió. La filla de l’exitosa cantant homònima ara és col·laboradora d’El programa de Ana Rosa, a més a més d’haver estat concursant de diversos realities. Convertida en personatge del cor, el programa de televisió Viva la vida ha analitzat aquest cap de setmana el canvi d’imatge que ha experimentat darrerament… el que asseguren que és resultat d’una relació intensa amb el bisturí.

Com ha millorat el seu aspecte? Per tal de saber-ho, han convidat a plató un cirurgià plàstic que ha analitzat part per part tota la fisonomia de la jove.

El primer en el que s’ha fixat, el microblading que s’ha fet a les celles. Es tracta d’un dels tractaments de moda en el qual et tatuen la forma de la cella per tenir-la sempre marcada. El preu? 350 € per sessió. També s’ha tocat el nas, segons l’expert. En aquest cas, hauria optat per una rinomodelació mitjançant punxades d’àcid hialurònic que aconsegueix afinar el nas i elevar la punta, el que et poden fer per 400 €. I als llavis? Aquí s’hauria fet infiltracions de Botox que podrien costar al voltant de 350 € més. Finalment destaca una projecció de la mandíbula per la qual hauria pagat 500 €.

El programa analitza el canvi físic de la filla d’Isabel Pantoja / Telecinco

Però no només s’hauria fet canvis en la cara. El cirurgià opina que Isa Pantoja també s’ha sotmès a un augment de pit que està valorat entre els 4.000 i 5.000 €. A més a més, ha aconseguit una cintura més fina gràcies a una liposucció que li hauria costat 4.500 € més. El programa afegia que tenien informació que assegurava que la filla d’Isabel Pantoja també s’hauria sotmès a una criolipolsis, un tractament no invasiu que congela les cèl·lules grasses i que et poden fer per 800 €.

Resum de les operacions d'Isa Pantoja - Telecinco
Resum de les operacions d’Isa Pantoja / Telecinco

Una llarga llista d’operacions estètiques en les quals la jove de 25 anys s’hauria pogut gastar 12.000 €. La protagonista no s’ha pronunciat al respecte, però qui sí que ho ha fet és el seu promès. Asraf es mostrava molt sorprès amb el resum que feien a plató: “No sabia que s’havia fet tantes coses, la veritat, però vaja… És normal i no passa res”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa