El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anna Ortiz i Iniesta recorden el bebè que van perdre en una carta colpidora
  • CA

Andrés Iniesta i la seva dona, Anna Ortiz, formen un dels matrimonis més estables dins del món futbolístic. Estan junts des del 2007, tretze anys que els han portat fins al Japó on ara viuen amb els seus quatre fills. No tot ha estat un camí de roses en la seva relació, per això, ja que fa ara sis anys van viure un moment molt complicat: un avortament d’Anna quan estava embarassada de vuit mesos.

Anava a ser el seu segon fill, però desgraciadament, no va arribar a néixer. Un fet que ara han volgut commemorar amb una carta molt dura i colpidora dirigida al fill que no van conèixer: “Avui em sento forta per parlar de tu i per a tu. De quant ens vas ensenyar durant aquells vuit mesos. Vuit mesos d’amor incondicional, d’esperança i il·lusió… però també de por i incertesa. Al teu costat vam aprendre que el camí mai no és fàcil… i que val la pena tot l’esforç, encara que la tempesta arribés aquell 7 de març del 2014”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy me siento fuerte para hablar de ti y para ti. De cuánto nos enseñaste durante esos 8 meses. 8 meses de amor incondicional, de esperanza e ilusión.. pero también de miedos e incertidumbre. Junto a ti aprendimos que el camino nunca es fácil.. y que merece la pena todo el esfuerzo; aunque la tormenta cayera aquel 7 de marzo de 2014. Hoy sé que tu camino aquí; con nosotros; debía ser ese. Y me siento aliviada y feliz por ello. A papá y mamá nos hiciste indestructibles y nos uniste más, gracias al inmenso amor que desprendes. Nos enseñaste lo q significa VIDA; a valorarla y disfrutar de ella. Descubrimos que el sol vuelve a brillar con la llegada de Paolo Andrea, Siena y Romeo. Hoy y cada día te doy las gracias por cuidarnos, porque así lo siento. Papá, mamá, Valeria, Paolo Andrea, Siena y Romeo Para ti.. nuestra estrella ? Te queremos #ravapas? ?

Una publicación compartida de Anna (@annaortiz34) el

Uns records dolorosos en boca de la dona d’Iniesta: “Avui sé que el teu camí aquí, amb nosaltres, havia de ser aquell. I em sento alleugerida i feliç per això. Al papa i la mama ens vas fer indestructibles i ens vas unir més, gràcies a l’immens amor que desprens. Ens vas ensenyar el que significa la vida, a valorar-la i gaudir d’ella. Vam descobrir que el sol tornava a brillar amb l’arribada de Paolo Andre, Siena i Romeo. Avui i cada dia et dono les gràcies per estimar-nos, perquè així ho sento. Papa, Mama, Valeria, Paolo Andrea, Siena i Romeo. Per a tu, la nostra estrella. T’estimem”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi tropa favorita? Mirando el horizonte #ravapas?

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

Una família més forta, unida al voltant dels quatre fills.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa