El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen una infidelitat d’Isabel Pantoja a Paquirri
  • CA

Molt s’ha parlat de la relació de parella que mantenien Isabel Pantoja i Paquirri quan el ‘torero’ va morir sobtadament. I ara, Teresa Rivera -germana de Paquirri- ha donat la seva entrevista més sincera -amb polígraf inclòs- a ‘Sábado Deluxe’, després d’anys sense parlar amb els mitjans de comunicació. En aquest programa, Teresa Rivera ha tret a la llum un fet que porta guardant 37 anys. El dia en què el seu germà Paquirri s’anava a casar amb Isabel Pantoja, va rebre una informació sobre la cantant que ho va canviar tot. Va saber llavors que va tenir clar que no podia enrefiar-se d’ella: li van explicar que Isabel estava enganyant a Paquirri i confessa que no li ho va dir a ell per por i perquè no volia destapar la seva font: “Es podia haver muntat un problema molt gros, i per a tapar, vaig callar”.

Mai se li va passar pel cap dir-ho ni a Paquirri ni a Isabel. Ella no coneixia a la persona amb la qual la cantat era infidel a Paquirri, però sap que va estar en el casament. Tampoc ha volgut donar detalls sobre la persona que li va donar aquesta informació i no sap molt més sobre aquesta infidelitat d’Isabel Pantoja, només que portava una doble vida i intimava amb una altra persona mentre estava amb el ‘torero’. Aquesta persona va desaparèixer de la vida de la Pantoja quan ella es va casar amb Paquirri, però no ha volgut respondre a les preguntes sobre el sexe d’aquest/a amant, encara que se li ha escapat parlar d’aquesta persona en femení.

Teresa Rivera | Telecinco
Teresa Rivera | Telecinco

“És cert que no vas ser feliç el dia del casament del teu germà Paco per una informació que et van donar d’Isabel Pantoja?”, ha estat la preguntat que li ha fet a Teresa Rivera al polígraf. Ella ha assegurat que sí, i la màquina li ha donat la raó. Ha estat quan Teresa ha revelat els detalls del que li van dir. “Quan jo la vaig veure en el casament, em vaig aguantar”, ha reconegut.

“És cert que el dia del bateig de Kiko Rivera, la família Pantoja va fer que els Rivera us sentíssiu inferiors?”, ha estat una altra de les preguntes formulades al polígraf. “Sí”, ha respost Teresa, i la màquina ha dit que deia la veritat. La Pantoja va menysprear aquest dia tant a Teresa com als altres membres de la família Rivera, no deixant-la entrar a Cantora per a canviar-se de roba i traient-li la seva cadira en el convit. A més, Teresa ha assegurat que Paquirri es va enfrontar en diverses ocasions a Isabel per a defensar als Rivera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa