El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’increïble regal que Rocío Carrasco farà a Jorge Javier Vázquez
  • CA

Jorge Javier Vázquez ha revelat l’increïble regal que li farà Rocío Carrasco. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença recordant part del programa especial que Telecinco va dedicar a l’herència oculta de Rocío Jurado: “Al contenidor número 18 i entre els vestits va aparèixer una capa que Carlos Arturo Zapata li va dissenyar a Rocío Jurado per a ‘Como las alas al viento’. Una capa icònica, històrica. I me la vaig emprovar i la vaig passejar una mica com tantes i tantes vegades havia vist fer a la Jurado a través de la televisió”.

Seguidament, el presentador explica que “l’endemà em va escriure Carmen Gahona i fins i tot em va deixar diversos missatges de veu molt preocupada. I em diu que no em puc ni imaginar el ressò que havia tingut que m’hagués posat la capa. I em diu que les xarxes en van plenes”. En aquest sentit, assenyala que “quan a un li diuen que s’està liant a les xarxes li fa por fins i tot sortir al carrer perquè pensa que hi haurà inclús manifestacions en contra seva”.

Jorge Javier, caçat pel carrer - Europa Press
Jorge Javier, caçat pel carrer – Europa Press

Però Jorge Javier té clar que “després et relaxes perquè te n’adones que la vida continua igual i no fan gaire cas, per no dir cap”. “Crec que davant una capa de Rocío Jurado l’obligació de tot marica de debò és posar-se-la, perquè en cas contrari poden catalogar-te d’heretge i treure’t el carnet d’homosexual. És com si un visita el braç incorrupte de santa Teresa i no es persigna davant d’ell”.

En aquest context, el presentador va trucar a Rocío Carrasco per a explicar-li el que havia passat i diu que li va sorprendre molt la seva reacció: “‘Saps què? Et regalaré jo la capa que tu vulguis de la Jurado perquè la puguis utilitzar a Madrid en la teva funció’. Jo em quedo mut, esclar”, confessa, i avisa que ja han quedat per veure’s després de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa