El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió impactant d’un tertulià de ‘Sálvame’: “Em vaig prostituir durant un any”
  • CA

Aquesta no està sent una setmana fàcil per a Gustavo González. El paparazzo i tertulià de Sálvame veia com el programa emetia una conversa gravada a la seva dona, María Lapiedra, en la qual la catalana el deixava verd i dubtava que fos bon pare. La seva aparició durant el programa de dijous, però, ha estat encara pitjor. I és que ha acabat fent una confessió molt impactant.

Gustavo mantenia una conversació amb un dels seus fills i, indignat, acabava esclatant contra ell per ser un desagraït: “Jo deia que estava treballant a Sálvame com a col·laborador perquè em semblava més digne, però… durant un any, i ho diré amb tota la cruesa, em vaig prostituir. Va ser un moment puntual i ho vaig fer gustosament perquè els meus fills i la meva exdona necessitaven que ho fes”.

“En un any, vaig haver de pagar 100.000 € a la meva família i per aconseguir-ho, vaig haver de concedir tres entrevistes al Deluxe i diverses exclusives a la premsa. Podria haver-ne fet moltes més, però per mi era més digne ser col·laborador que personatge”, explicava molt afectat. No deixava clar si amb “prostituir-se” feia referència a l’acte en si o al fet d’haver de vendre tantes exclusives, una ambigüitat que ha generat molta curiositat en els teleespectadors.

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Unes paraules de Gustavo que el col·loquen a primera línia mediàtica i que de ben segur que faran reaccionar a la mare dels seus fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa