El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un col·laborador de ‘Sálvame’, la riota dels companys en quedar-se adormit en directe
  • CA

Sálvame ocupa la franja de la tarda sencera a la graella televisiva. Telecinco emet hores i hores de tertúlia, una emissió llarga de més de quatre hores que pot arribar a avorrir… fins i tot als mateixos col·laboradors. Això és el que ha passat a l’últim programa, quan un dels tertulians s’ha adormit en directe.

Parlem de Miguel Frigenti, un dels col·laboradors més recents. Aquest dimarts era un dels protagonistes, ja que tenia a les seves mans una informació que podria dinamitar la relació de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Per què? En assegurar que tenia proves que el xicot de la filla de la Preysler li ha estat infidel. Van estar anunciant el tema des del principi del programa, però eren les vuit i encara no l’havien deixat parlar al respecte. Durant tot aquest temps el van tenir tancat a la sala VIP sense res més a fer, un ensopiment que el feia quedar-se adormit literalment.

Les càmeres l’enfocaven poc després quan el realitzador se n’adonava. Recolzat sobre la mà i amb els ulls tancats, després de badallar unes quantes vegades va quedar-se adormit sense poder-ho evitar. Estaven emetent la imatge en directe amb molta mala llet quan algú el va trucar per telèfon i va despertar-se de cop.

Miguel Frigenti, adormit en directe a Sálvame / Telecinco

Ell mateix reconeixia el seu error i demanava perdó poc després en un missatge a Twitter: “Demano perdó per haver-me quedat uns segons endormiscat. No és professional, encara que sí humà. No tornarà a passar”.

Una escena lamentable que feia parlar molt a la xarxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa