El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La gran mentida de Rosa Benito: “Vaig fer teatre”
  • CA

A ‘Sálvame’ tenen com a prioritat fer espectacle i entretenir al públic. Però el que no agrada gens als seus espectadors és que se’ls enganyi. I això és exactament el que va passar quan Rosa Benito va trencar amb Amador Mohedano. L’andalusa va cremar en directe al programa ‘Sábado Deluxe’ el seu anell de casament, però ara ha sortit a la llum la veritat. En realitat, Rosa Benito no el va cremar. Ha estat ella mateixa qui ho ha revelat al programa ‘Ya es mediodía’, on treballa com a tertuliana.

“L’anell de casament és una cosa molt important per a una dona”, ha assegurat. I ha estat precisament en aquest moment que un dels seus companys li ha recordat: “Però si tu el vas cremar!”. En aquest context, Rosa ha hagut de dir la veritat: “No és així. Jo vaig cremar un altre anell. Jo vaig fer un teatre, però jo porto el meu anell posat, i no me l’he tret mai”, ha reconegut en directe, deixant a tothom estupefacte.

Amador Mohedano, captat pels fotògrafs - Europa Press
Amador Mohedano | Europa Press

“Porto l’anell de quan ens vam conèixer i el del casament, els dos”, ha dit Rosa Benito, que ha argumentat: “Són part de la meva vida”. A més, l’exdona d’Amador Mohedano ha reconegut que “si hagués conegut a algú altre potser me’ls hagués tret“. Per la seva banda, Alba Carrillo ha revelat quant val l’anell de casament que li va regalar Feliciano López: ni més ni menys que 50.000 euros, una xifra que ha sorpres enormement a tots els seus companys.

Aquestes declaracions de Rosa Benito segur que no agraden ni al programa ‘Sálvame’ -on fa anys que ja no treballa- ni als seus seguidors, que podrien sentir-se clarament estafats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa