El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gran ensurt a la família de Melendi: la seva filla de dos mesos, a punt de perdre un dit
  • CA

Melendi i la seva dona, Julia Nakamatsu, han compartit una traumàtica experiència que han patit amb la seva filla petita. Van donar la benvinguda al seu nadó al febrer, i amb només dos mesos ja han hagut de portar-la a l’hospital d’urgència. La família ha viscut un gran ensurt que, afortunadament, s’ha solucionat sense cap seqüela. Però què ha passat?

 

 

Han volgut explicar-ho per intentar ajudar altres pares que es puguin trobar en una situació similar, ja que sembla que és més habitual del que pot arribar a semblar. La ballarina ha publicat una fotografia del peu de la petita en la qual es veia com tenia un dels dits molt inflamat. Per què? Ella mateixa ho narra: “Se’l coneix com a ‘síndrome del torniquet’ i no és ni més ni menys que produït per un pèl. Vull explicar-ho i fer-ho públic tot i la culpa que pugui sentir, perquè potser alerta a més d’una mami… un simple pèl pot arribar a produir la pèrdua d’un dit d’un bebè”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hola queridas mamás, futuras mamás, mamás con poca o mucha experiencia, cuidadoras, educadoras, papis, o quiénes lean esta experiencia que nos pasó hace unos días y que hoy quiero compartirles. Nunca había escuchado este caso hasta que me pasó, y al parecer es más usual de lo que creía. Se lo conoce también como “síndrome del torniquete”, y no es más ni menos que producido por un pelo. Quiero contarlo y hacerlo público a pesar de la culpa que pueda sentir, porque quizás alerta a más de una mami… un simple pelo puede llegar a producir la pérdida del dedo de un bebé. Abril empezó a llorar, y no encontrábamos la razón. Intentamos de todo pensando que era hambre o algún malestar estomacal, pero al cambiarle el pañal nos dimos cuenta que un pelo le estaba cortando la circulación y lo tenia así como lo ven en la foto… Nos asustamos mucho pero gracias a dios, fue visto a tiempo y ya está bien  El pediatra nos aconsejó usar una crema antibacterial y darle pequeños masajitos (sin hacer presión) en los dedos afectados para que vuelvan a su tamaño normal poco a poco… Abril inmediatamente dejó de llorar, y hoy está fenomenal.. Así que ya saben… si no encuentran la razón por la que tu bebé no deja de llorar… mírale los deditos del pie!! Con que esté posteo le sirva al menos a una persona, ya me vale  Con cariño!! 

Una publicación compartida de Aquí•Ahora (@julianakamatsu) el

 

Com va anar la cosa? “Abril va començar a plorar i no trobàvem la raó. Vam intentar de tot pensant que era gana o algun dolor d’estómac, però en canviar-li el bolquer ens vam adonar que un pèl li estava tallant la circulació i el tenia així com es veu a la fotografia. Ens vam espantar molt però gràcies a Déu va ser vist a temps i ja està bé”.

 

“El pediatre ens va aconsellar fer servir una crema antibacterià i donar-li petits massatgets (sense fer pressió) en els dits afectats perquè tornin al seu tamany normal a poc a poc… Abril immediatament va deixar de plorar i avui està fenomenal”, explica.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Aquí•Ahora (@julianakamatsu) el

 

Una història que acaba amb un consell: “Així que ja saben… Si no troben la raó per la qual el seu nadó no para de plorar… Mireu-li els dits del peu! Amb que aquest post ja serveixi almenys a una persona, ja em serveix. Amb estima!”. 

 

Melendi i Julia són pares també d’una nena que va néixer el 2016, la que suposa la tercera filla del cantant; que en té dos més fruits de dues relacions anteriors. L’ensurt ha paralitzat la vida familiar de la parella, però afortunadament tot ha quedat en un ensurt. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa