El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gisela d’OT, molt afectada per la mort d’Àlex Casademunt: “Estic desanimada i entristida”
  • CA

La mort d’Àlex Casademunt en un accident de trànsit ha colpit la família, els seguidors i també els seus companys d’Operación Triunfo. Una desgràcia que els deixa sense un amic que ha marxat massa jove, el que no s’expliquen. Molts han volgut acomiadar-se d’ell amb missatges molt macos a la xarxa, com és el cas de la seva amiga Gisela. La catalana ha reconegut en un parell de vídeos que se sent molt entristida i que aquest cop l’ha afectat moltíssim: “Com veureu estic desapareguda. La veritat és que m’està costat animar-me, estic molt desanimada“.

La cantant espera que el temps l’ajudi a acceptar el que ha passat i a poder superar-ho: “Tot passarà perquè el temps tot ho cura, però de moment m’està costat molt treure energia. Estava desanimada des de feia una temporada, però aquestes últimes setmanes amb això que ha passat, especialment, han acusat la meva tristesa”.

No obstant això, assegura que està fent tot el possible per intentar no perdre el somriure. Un dels mantres que ha volgut compartir amb els seus fans? Que han d’intentar viure el present, perquè el futur és incert: “El demà no existeix, només existeix l’avui… Així que a seguir esprement el present”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa