El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El George Clooney més generós: regala 14 milions de dòlars als seus amics
  • CA

George Clooney ha concedit una entrevista molt extensa a la revista GQ, en la qual fa balanç sobre aquests últims anys i agraeix haver estat escollit com a famós icona del 2020. A més a més de tirar floretes a la seva dona, qui considera que ha “canviat radicalment” la seva vida, ha aprofitat per confirmar un rumor que l’envolta des de fa anys. Es deia que l’actor havia delectat els seus amics més propers amb maletins plens de diners, el que ara ha assegurat que és cert i la història no té pèrdua.

Ens situem en el 2013, quan Clooney vivia un dels seus moments professionals més exitosos gràcies a Gravity (que guanyaria set premis Oscar). Amb les butxaques plenes i moltes bones crítiques, va pensar que estaria bé compartir una mica del que tenia amb els seus amics de confiança: “Havia de fer alguna cosa per tots aquells amics que durant 35 anys m’havien ajudat, d’una manera o d’una altra, a arribar on vaig arribar. Em refereixo a gent que em va deixar dormir en el seu sofà quan no tenia diners o que me’n va deixar quan jo els necessitava”. Uns amics fidels als que els va retornar el favor… en forma d’un milió de dòlars.

Clooney va convidar 14 amics a sopar a casa seva, una reunió que aprofitaria per fer entrega d’un maletí a cadascú amb un milió de dòlars a dins: “Vaig pensar que si algun dia m’atropellaven, m’agradaria que ells estiguessin en el meu testament. Per què havia d’esperar que passés, quan els podia fer un bon regal en vida?”. 

Europa Press

Un gest increïble que va córrer com la pólvora entre els mitjans de comunicació, que ara veuen confirmat el rumor: “Quan aquesta història es va filtrar a la premsa, un milionari bastant imbècil em va preguntar per què ho havia fet. Li vaig respondre amb una pregunta: “Per què no ho has fet tu, idiota?””, recorda a l’entrevista. Un regal que el col·loca com un dels actors més solidaris, almenys entre els seus amics. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa