El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Geno Machado sobre el pas per ‘OT’: “Van fer el que van voler amb mi”
  • CA

Geno Machado va ser una de les concursants de la primera edició d’Operación Triunfo. La canària recorda aquella experiència com un moment “molt especial” de la seva vida, encara que reconeix que no va ser de color de rosa. En una entrevista a la revista ¡Hola!, la cantant rememora alguns dels seus pitjors moments 20 anys després de l’emissió del programa: “A vegades les nostres pors s’apoderen de nosaltres, ens fan veure una realitat diferent al que ve la gent de fora i ens fan perdre l’objectiu. Jo era molt ingènua i deia a tot que sí… Em van torejar com van voler, van fer el que van voler amb mi i jo em vaig deixar fer. L’únic que m’importava era poder treballar en el que m’agradava. Per sort o per desgràcia, la vida et va ensenyant i aprens”.

I afegeix una reflexió sincera: “Si pogués parlar amb la Geno de fa 20 anys, li diria que la vida és dura i que he de mantenir-me ferma i amb els peus a terra. Em diria que no fos tan ximple, que despertés i que no m’adormi. Òbviament, canviaria coses del meu pas per OT. El problema són les pors, que ens fan dubtar. Vaig entrar en pànic en entrar a l’Acadèmia i no vaig donar tot de mi”.

Estan preparant un especial per al 20 aniversari d’aquella primera edició, el que esperen amb ganes però també amb tristesa per l’absència del seu company Àlex Casademunt, mort el passat mes de març en un accident de trànsit: “Aquest aniversari està sent molt amarg per a mi… Però sí, l’homenatge a l’Àlex el farem”. Deixa clar que volen gaudir d’aquest programa especial, el que dedicaran al seu amic. Volien fer un concert en record seu, però diverses circumstàncies han impedit que es dugui a terme el dia que tenien previst. Ara caldrà esperar a veure què acaben fent per recordar-lo. El que queda clar amb el testimoni de la Geno, però, és que entra a formar part de la llista d’exconcursants d’OT que reconeix que no va gaudir gaire de l’experiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa