El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Francisco i Cayetano Rivera abandonen la seva lluita contra Isabel Pantoja
  • CA

Sembla que les coses milloren per a Isabel Pantoja. Després de la reconciliació amb el seu fill Kiko Rivera i que aquest hagi assegurat que li perdona els diners de l’herència de Paquirri que li reclamava; ara Francisco i Cayetano Rivera -fills de Paquirri i Carmen Ordóñez- han decidit abandonar la seva lluita contra la cantant. Segons publica la revista ‘Semana’, els germans abandonen la seva lluita contra Isabel Pantoja per a recuperar les pertinences del seu difunt pare. Així ho ha confirmat el seu advocat Joaquín Moeckel, en el programa ‘Viva la vida’ de Telecinco.

El lletrat ha reconegut que els germans Rivera es van moure motivats pel DJ quan va explicar al programa ‘La herencia envenenada’ que havia descobert a l’agost de 2020 les pertinences del seu pare en una habitació de Cantora. Finalment, han decidit no continuar amb aquesta lluita i mantenir les aigües tranquil·les amb la família Pantoja. Una decisió sorprenent que ha comunicat ara el seu advocat, qui no ha dubtat a carregar contra la cantant. “Isabel Pantoja està completament descoberta, tota Espanya sap el que hi ha”.

Isabel Pantoja caçada pels fotògrafs - Europa Press
Isabel Pantoja caçada pels fotògrafs – Europa Press

Els germans es retiren d’aquesta batalla, que es va iniciar fa tres dècades, però que es va reprendre a finals l’any passat quan Kiko Rivera va realitzar aquelles sonades declaracions sobre l’herència del seu pare. El seu advocat llavors també es manifestava parlant del tema en els següent termes: “En el seu moment el testament de Paquirri feia la indicació d’uns llegats, entre aquestes coses, hi havia un cert material seu, objectes molt personals que tenia interès que els seus fills poguessin tenir-los”.

Unes pertinences que mai van ser lliurades per part de l’artista. “No va voler complir-ho de manera voluntària“, explicava. La justícia va avalar el desig dels germans Rivera, però la cantant no va retornar els béns al·ludint a un suposat robatori en la finca de Cantora. La clau d’aquest conflicte radica en el valor sentimental de les pertinences de ‘Paquirri’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa