El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta entre Ferreras i Álvarez de Toledo: “No ens espantes”

No és nou que Antonio García Ferreras no és molt amic de Cayetana Álvarez de Toledo, que més d’una vegada ha criticat obertament el seu programa de La Sexta. La portaveu del PP en el Congrés aquest dilluns ha estat encara més dura, ja que ha deixat verda la cadena en unes declaracions molt contundents a Onda Cero: “La Sexta fa negoci amb l’erosió dels valors de la nostra democràcia, que no són ni de dretes ni d’esquerres. Fa molt de temps que tenen gent treballant activament per a la destrucció del sistema democràtic espanyol”. 

El presentador ha aprofitat el seu espai a ‘Al rojo vivo’ per emetre un al·legat contra la popular, parlant en boca de tots els companys de La Sexta: “Si hi ha un mitjà molt criticat per amplis sectors de l’independentisme, és precisament La Sexta. Cayetana ha posat avui en marxa un atac a La Sexta, un atac a la llibertat d’expressió perquè ella sap que està altament qüestionada en el seu partit. Un partit condemnat per corrupció i un partit que va veure com els independentistes muntaven dos referèndums. La fuga de Puigdemont també és seva. El PP no va ser capaç de fer res. Bé, sí… Va repartir cops. Va ordenar a la policia i a la Guàrdia Civil que donessin pals a un munt de ciutadans de Catalunya, dones i homes i nens. El PP sempre ha tingut una mala relació amb la llibertat d’expressió”.

No content amb aquest atac al partit, ha seguit criticant Cayetana Álvarez de Toledo: “Ella va trair els populars, però ara està fent de portaveu amb el beneplàcit d’Aznar i el sector que troba a faltar VOX”.

Ferreras, contra Álvarez de Toledo   La Sexta

Ferreras, contra Álvarez de Toledo / La Sexta

I d’aquí, a enviar-li un dard i una advertència: “Que quedi clar a Cayetana que seguirem fent el que considerem que hem de fer. I clar que explicarem el que passa a Catalunya i parlarem amb tots els protagonistes, siguin independentistes o espanyolistes. No li donarem permís a Cayetana, que és una experta en manipulació i una especialista en els discursos d’odi. No ens espanten ni les seves amenaces ni les mentides. Si el PP no remunta no és culpa dels mitjans de comunicació, sinó de la seva mediocritat i el desastre estratègic. No saben on són ni què volen ni com ho volen. Ho explicarem tot, encara que a Álvarez de Toledo i als seus pilotes els molesti”. No podia ser més clar. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa