El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip i Letícia, irreconeixibles: a un xiringuito després d’un passeig romàntic
  • CA

Una imatge mai vista. Els reis Felip i Letícia han deixat tothom sense paraules en aparèixer de la mà i somrients pel passeig marítim de la platja de Las Canteras de Las Palmas de Gran Canària. Aquesta ha estat la primera parada d’una gira que els portarà per tota Espanya, amb l’objectiu de fomentar el turisme nacional però, sobretot, d’intentar millorar la malmesa imatge de la Casa Reial. 

Aquestes primeres imatges, en les quals s’han mostrat més còmplices, naturals i propers que mai, demostren quin serà el tarannà d’aquests viatges. S’han donat un autèntic bany de multituds, amb la immensa majoria dels canaris aplaudint i victorejant el matrimoni reial. Han saludat tothom, han rigut i fet confidències. Fins i tot els hem pogut veure riure tranquils i informals mentre prenien una tapa de pernil ibèric a una terrassa.

Els reis es donen un bany de multituds a la Palma Europa Press

Els reis es donen un bany de multituds a Las Palmas / Europa Press

Els Reis recorren el passeig marítim de La Palma Europa Press

 Europa Press

Els Reis prenen un aperitiu Europa Press

Els Reis prenen un aperitiu / Europa Press

No estem acostumats a veure’ls en una actitud tan espontània i simpàtica, el que ha aconseguit el que volien: que els aplaudissin. Sense mascaretes i amb roba còmoda, els hem vist gaudir d’una estona que feia anys que no vivien. Ha sorprès especialment l’actitud tendra i propera de Letícia, que protagonitza les fotos més impactants d’aquest passeig. 

Els reis, espontanis a La Palma Europa Press

Europa Press

Els reis, a una platja de las Palmas Casa Reial

 Casa Reial

Per aquesta ocasió ha optat per un vestit low cost, una peça rebaixada a més a més de Zara en color aiguamarina. Cos amb botons, escot de pic i màniga àmplia amb brodats en blanc. I als peus? També s’ha acomiadat de les sabates altes que acostuma a dur, decantant-se en aquesta ocasió per unes espardenyes d’espart. 

Una escena espontània dels Reis, que protagonitzen centenars de missatges a la xarxa amb els quals molts monàrquics aplaudeixen que s’hagin mostrat com un matrimoni normal en una escena quotidiana. Encara tenen molt camí a recórrer, per això, ja que la Casa Reial afronta el seu pitjor moment per culpa dels escàndols corruptes de Joan Carles. Caldran molt més que un passeig simpàtic per la platja per millorar aquesta situació tan tèrbola. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa