Feia mesos que no se sabia res de Fayna Bethencourt, exparticipant de ‘Gran Hermano’. L’última vegada que va aparèixer públicament va ser per parlar dels maltractaments que havia rebut per part del qui va ser la seva parella durant anys, Carlos ‘El Yoyas’. Però ara Fayna ha reaparegut, i ho ha fet amb una publicació al seu Instagram on relata que s’ha vist obligada a tancar el seu negoci. “Quan tanques se’t passen un munt de coses pel cap, la primera és el dia que vas aixecar aquesta persiana amb tota la il·lusió per treure el teu negoci endavant i aconseguir que un projecte que es va iniciar amb totes les ganes de fer una cosa bona es convertís en una alegria per a la vida de moltes persones”, ha començat escrivint.

En aquesta línia, considera que “ho vam fer fins i tot en temps de pandèmia. Se’ns va veure la venilla Kamikaze”. Però ara li ha tocat tancar: “Ara tanco aquesta persiana pesada i sorollosa com tanco aquest cicle, amb pena i cert alleujament alhora. Ara toca donar les gràcies, perquè hem estat diversos els components de Première i no em vull deixar a ningú”. A continuació, Fayna dona el seu agraïment a gent molt concreta: “Els meus pares han estat els que em van ajudar econòmicament per a poder muntar Première, i sense ells no podria haver estat possible. Per part meva, vaig invertir tot el que vaig poder i aquí va marxar l’economia pels desguassos entre olor de xampú i descoloracions. La meva parella Misael, sempre disposat a donar-me una mà en el que va poder, anant d’aquí cap allà buscant el que ens feia falta”.

“Els meus perruquers David, Saskia i Monica amb els quals va començar tot. I van anar caient d’un en un en una espècie de joc del Calamar involuntari, perquè quan no hi ha, toca retallar despeses i en aquesta aventura empresarial vaig haver d’aprendre el que és dir-li a un empleat que no pots continuar tenint-lo a les teves files, perquè simplement no hi ha per a tanta despesa. Això fa mal. A qui acomiada i a l’acomiadat”, assegura Fayna

“David va ser el que va arribar amb mi fins a la casella final i va viure aquesta frase banyada en llàgrimes de ‘Demà no obrirem Première Salón’. Quan vas deixant gent enrere se’t talla l’alè, però continues caminant amb l’esperança de poder agafar corredissa i recuperar-te per a poder continuar avançant amb el negoci que intentes tirar endavant“, constata l’exconcursant de ‘Gran Hermano’, que afegeix: “I segueixes i segueixes, però com quela vida no és una pel·lícula sinó que passen coses encara més surrealistes que en molts guions escrits per gent una mica tocada de l’ala, acabes veient-te tancant aquesta maleïda persiana que és com un teló o una guillotina segons ho miris o posis el teu coll sota”.

“S’ha acabat aquesta història, però vindran més, perquè la vida és així i sempre hi ha continuació fins als últims crèdits que surtin en la pantalla”, conclou Fayna

Nou comentari