El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família d’Olga Moreno vol que es divorciï d’Antonio David Flores
  • CA

Olga Moreno i Antonio David Flores estan separats des de fa mesos. La parella es va trencar poc després que ella tornés de ‘Supervivientes’, però diverses informacions apunten que, tot i la ruptura sentimental, tots dos han decidit no fer els papers del divorci.

I l’entorn d’Olga Moreno sembla que no estaria gaire d’acord amb aquesta decisió. Segons el periodista Antonio Rossi, “la família d’Olga l’està pressionant per tal que prengui la decisió de formalitzar la separació i que hi hagi un divorci definitiu entre ella i l’exguàrdia civil”.

Olga Moreno | Telecinco
Olga Moreno | Telecinco

Preguntat per si se senten “profundament decebuts” per Antonio David, Rossi respon: “No només això, sinó que no volen que ell continuï a la vida d’Olga de cap de les maneres. Donen suport a la seva filla i la seva germana, però no estan d’acord amb com estan fent les coses, i en com està ella portant la situació ara”.

“L’insisteixen que s’ho replantegi, que es divorciï, i la pressionen alhora que li mostren la seva disconformitat amb tot el que està passant ara mateix. Olga cada vegada té més veus que volen que es divorciï legalment”, ha sentenciat el periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa