El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actriu Esther Arroyo recorda l’accident que gairebé la mata: “He trigat deu anys a recuperar-me”
  • CA

La vida d’Esther Arroyo va canviar radicalment per culpa d’un accident de trànsit. Ser escollida Miss Espanya el 1990 va obrir-li les portes de la televisió, on va iniciar una carrera que la va convertir en actriu a Periodistas o Un paso adelante i també en presentadora de televisió de diversos programes. Carismàtica i simpàtica, compta amb una bona legió de fans que van espantar-se molt quan Esther va haver d’acudir a l’hospital el 2008.

Viatjava en cotxe amb el marit, Ana Torroja i un parell d’amics quan van estavellar-se frontalment contra una furgoneta. Un dels amics va morir, mentre que la resta va tenir ferides molt greus i unes seqüeles que van obligar Esther a demanar la invalidesa permanent i retirar-se de la vida pública el 2013. El judici contra l’assegurança els va arruïnar, per això, i el matrimoni va acabar sent desnonats.

Aquest dimecres n’ha parlat en una entrevista a El show de Bertín, en la que ha reconegut que ha estat més de deu anys recuperant-se de l’accident: “Gràcies al meu afany de superació he pogut tenir una mica de qualitat de vida… però no he aconseguit tenir vida fins fa dos anys. L’accident em va destrossar completament i psicològicament també he hagut de lluitar”.

Esther Arroyo, entrevistada per Bertín - Canal Sur
Esther Arroyo, entrevistada per Bertín / Canal Sur

Físicament, es va trencar la tíbia i el peroné: “Em van explotar els ossos perquè la roda del cotxe va impactar contra la meva cama. Gairebé perdo la vida, però això ens ha fet més forts al meu marit i a mi. He estat molt de temps sense poder fer una vida normal. Em donaven uns dolors a les cames que m’obligaven a tirar-me a terra. Sentia pànic a quedar-me en cadira de rodes per la resta de la meva vida”.

Gràcies a la lluita i el suport dels metges, l’actriu ha pogut recuperar-se al 100%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa