El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bomba televisiva: Esperanza Aguirre, vestida de papallona i cantant en francès a ‘Mask Singer’
  • CA

Esperanza Aguirre ha estat l’última sorpresa de Mask Singer. El programa d’Antena 3 torna a demostrar que han creat un càsting més que atractiu, amb noms molt potents que ningú no hauria sospitat. El problema? Que segueixen fluixos d’audiència per culpa de la competència de Telecinco, que no fa més que canviar de dia Supervivientes per fer-lo coincidir amb la gala del programa de les màscares.

Com dèiem, Esperanza Aguirre ha estat la desemmascarada del programa d’aquest dimecres. La del PP sorprenia tothom amb una interpretació molt bona d’Ella Elle L’a de France Gall i la curiositat per saber la seva identitat feia que fos l’eliminada de la nit. Després de La Toya Jackson i Isabel Preysler, la política ha estat la tercera gran sorpresa de l’edició.

De la seva bona actuació res no feia sospitar que sota la papallona s’hi amagaria ella. De fet, els membres del jurat apostaven per María Teresa Campos o Carmen Lomana: “Vaig acceptar aquesta proposta perquè m’encanta cantar. No tinc massa veu, però tinc bona oïda”. Una faceta desconeguda d’Aguirre, que ha reconegut que mai no s’hauria imaginat que reapareixia a televisió vestida de papallona.

Aquest descobriment deixa el llistó molt alt i torna a envoltar d’expectació el programa, que ha demostrat que enguany té uns personatges d’alt nivell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa