Ridícul de Telecinco: l’audiència s’adona de l’engany de ‘Supervivientes’

Els teleespectadors han denunciat les mentides del programa i també que canviïn tan sovint la data d'emissió

Tot pels diners i no pels teleespectadors. Sembla clar que l’única cosa que importa a les cadenes privades és l’audiència i els milers d’euros que puguin guanyar gràcies a la publicitat. Existeix una llei audiovisual de contraprogramació que multa les cadenes que canvien la data d’emissió dels seus programes estrella en funció de la graella programada dels seus rivals. El problema? Que Telecinco és experta en fer-ne cas omís, el que ha tornat a evidenciar aquest dilluns.

Des que va començar la segona edició de Mask Singer fa un parell de setmanes, que Telecinco vol fer l’impossible per impedir que el programa d’Antena 3 faci bona audiència. El primer moviment va ser canviar de dia el debat de Supervivientes, passant-lo als dilluns perquè coincidís amb Mask Singer i poder guanyar-los. La tàctica havia funcionat, però no comptaven amb què Antena 3 decidiria canviar de dia el seu programa.

Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez a Supervivientes / Telecinco

Aquesta setmana Mask Singer s’emetrà dimecres, l’únic dia lliure de competència forta de Telecinco. Què ha fet la cadena, llavors? Contraatacar i tornar a canviar la data d’emissió de Supervivientes. Fins ara feien la gala els dijous, però no han dissimulat a l’hora de col·locar-la dimecres sense argumentar per què. Aquesta és una manera de marejar i jugar amb els teleespectadors, també, que ara tindran tres dies seguits de Supervivientes només perquè volen treure audiència a la cadena rival.

Tenint en compte que no és fàcil organitzar una de les gales de Supervivientes, molts es pregunten com poden canviar el directe de dia així com així. La resposta? Fent veure que és un programa en directe quan en realitat no ho és. Fer les coses a correcuita no és bo, per això, ja que han estat molts els teleespectadors que s’han adonat que la gala que han emès aquest dilluns estava gravada prèviament. No ha ajudat, tampoc, que una de les seves tertulianes publiqués una foto diumenge tot anunciant que s’emetria la gala en directe aquella nit… Quan en realitat ho faria l’endemà.

Un desastre que deixa la cadena en molt mal lloc i que l’allunya encara més dels desitjos i la comoditat dels seus teleespectadors.

Comentaris

  Isabel tolosa 10/06/2021 10:03 pm
  Es una vergüenza an perdido todo el respeto a los telespectadores y a ellos mismos siento vergüenza ajena
  Anònim 08/06/2021 3:45 pm
  Als imbècils que miren una cosa tan extremament repugnant com Tele 5 tan s'els en fot de que els enganyin.
   Rob 08/06/2021 4:05 pm
   fa tan de temps que no veig la televisió que me la bufa telecinco

Nou comentari