El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enrique Iglesias i Anna Kournikova, pares del seu tercer fill
  • CA

Enrique Iglesias i Anna Kournikova han estat pares per tercer cop. Així ho ha confirmat el germà del cantant, Julio José, que ha donat la notícia a una ràdio xilena: “He estat tiet!”. No ha volgut treure a la llum el sexe del bebè, ja que els pares voldrien mantenir-ho en secret de moment: “Això sí, el meu germà està feliç i molt content”.

Enrique Iglesias i Anna Kournikova al tenis Europa Press

Enrique Iglesias i Anna Kournikova al tenis / Europa Press

Només fa un parell de setmanes que se sap que la tenista estava embarassada, quan els paparazzi la van veure amb una gran panxa mentre navegaven per Miami. Una notícia bomba que havien volgut ocultar a la premsa. 

La parella ja són pares de dos fills, els bessons Lucy i Nicholas, que acaben de fer dos anys. Enrique Iglesias i Anna publiquen un munt de fotos i vídeos dels seus petits a Instagram, per la qual cosa s’espera que, abans o després, anunciïn el naixement del seu tercer fill per allà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

Una publicación compartida de Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) el

Una història d’amor que sempre han mantingut en segon pla per tal de viure allunyats del focus mediàtic. Caldrà esperar fins que treguin a la llum si han tingut un nen o una nena i el nom escollit.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa