El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Emma García esbronca i humilia un dels tertulians del programa
  • CA

Emma García no suporta a José Antonio Avilés, un dels col·laboradors del seu programa de Telecinco. La presentadora basca està al capdavant de Viva la vida, el magazín que emeten les tardes de dissabte i diumenge. Entre els tertulians destaca l’Avilés, molt polèmic des que sortís a la llum que s’havia inventat tenir el títol de periodisme i que hauria estafat diverses persones. Molts van preguntar-se per què no l’acomiadaven, encara que poc després es feia evident que els hi interessava mantenir-lo perquè dona espectacle.

Aquest cap de setmana, però, s’ha tornat a evidenciar el mal rotllo que genera el jove a plató. Especialment parlem de la mala relació que té amb la presentadora, Emma García, que no dissimula que no pot ni veure’l. És habitual veure-la esbroncar-lo perquè no deixa parlar als companys, el que ha tornat a passar aquest diumenge: “Ho dic seriosament, Avilés. No vull més crits perquè la gent no és sorda i tenim un equip de so meravellós”. Ell l’ignorava directament, el que l’enfadava encara més: “M’estàs escoltant o t’estàs rient de mi? Quan parlo m’agrada que m’escoltin”, etzibava Emma visiblement enfadada.

José Antonio Avilés, humiliat en directe / Telecinco

Ara bé, dissabte també van protagonitzar una topada en directe. En aquest cas, tot començava per la crítica que feia l’Avilés contra les germanes Campos. Emma García volia defensar-les, per la qual cosa li dedicava una clatellada molt humiliant al seu company: “Per què et sembla estrany que el president de la comunitat tingui un gest amb María Teresa Campos? Perquè a tu això no t’ho han fet en la seva punyetera vida. Quan estàs intentant fer gràcia i no ho aconsegueixes, el millor i el més fàcil és demanar perdó“. Un gest cruel que torna a posar de manifest la mala relació entre ells. La majoria de teleespectadors es posicionen a favor de l’Emma, encara que també n’hi ha que critiquen que sigui tan dura amb els seus col·laboradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa