Edu Soto, pare del seu primer fill: “Benvingut, Imel”

Edu Soto s’ha convertit en pare aquest dimecres. L’humorista i la música Cristina Pascual han donat la benvinguda al seu primer fill, un nen a qui han anomenat Imel. Soto ho ha anunciat amb una foto molt tendra de les mans dels tres: “Ahir ens va agafar la mà Imel soto Pascual. Ja som tres per sempre. És el moment animal més preciós que he viscut mai. El nostre primer fill ens omple de felicitat”.

El català s’estrena en la paternitat poc després de celebrar el seu 42è aniversari. Va ser el passat mes de febrer quan va treure a la llum que estaven esperant un bebè: “És un motiu d’alegria. Des que t’assabentes és molt maco veure que la gent s’alegra tant quan neix una personeta”.

Sempre tan exagerat, simpàtic i esbojarrat, és curiós veure’l en una faceta seriosa. El post s’ha omplert de missatges de felicitació de familiars i amics, entre els quals destaquen molts altres humoristes famosos com José Corbacho: “Moltes felicitats a tots dos. Imel té nom i cara de príncep de la comèdia. I la sort de tenir un paper amb un cor que no li cap dins del cor. Ganes d’estrènyer-lo i abraçar-te. T’estimo”. 

Edu i Cristina van començar a sortir junts el 2018, poc després que l’humorista tallés amb la dissenyadora Eva Hurtado. La parella es va conèixer gràcies a la música, ja que Edu compagina la televisió i el teatre amb els concerts de la seva banda. Un grup en el qual va començar a col·laborar Pascual, que va substituir l’antiga violinista del grup. 

Nou comentari