Edmundo Arrocet deixa verda María Teresa Campos: “Mentidera”

L'ex de la presentadora ha donat la cara dos anys després la mediàtica ruptura

Telecinco estrenava aquest dijous Secret Story, un reality nou que han promocionat fins a l’avorriment com una “revolució televisiva”. El resultat no ha estat aquest ni molt menys, per això. Emissió soporífera, personatges poc atractius i un avorrit Edmundo Bigote Arrocet com a protagonista. Que l’ex de María Teresa Campos sigui el personatge més cridaner ho diu tot… Així com que Jorge Javier Vázquez hagi estat la primera mitja hora del programa interrogant-lo sobre la ruptura amb la presentadora.

María Teresa sempre ha mantingut que el còmic xilè la va deixar, després de sis anys de relació, a través d’un missatge de Whatsapp. Ella assegura que no tenia ni idea de les intencions o dels presumptes problemes dels que posteriorment es queixaria Bigote. A més a més, no s’esperava que desaparegués completament i que ni tan sols cedís a mantenir una conversa o una trucada de telèfon. Arran d’això, la Campos i les seves filles van iniciar una campanya contra ell que el deixava en molt mal lloc. El més curiós de la història és que ell no s’havia pronunciat encara, quan falten poques setmanes perquè se celebri el segon aniversari de la separació. Aquest silenci l’ha trencat tan bon punt ha trepitjat el plató del reality. No ha dubtat en deixar clara la seva versió i en carregar contra l’ex, a qui acusa de ser una mentidera.

“Quan una persona viu tants anys amb una persona, doncs et quedes amb una sensació maca perquè t’uneixen coses maques. Vaig marxar de casa perquè vaig veure que la cosa havia acabat i sí, ella sabia que allò estava acabat encara que ara digui que no. El dia de la ruptura em van entregar un premi, vam fer una festa a casa i ella ni tan sols va baixar. Jo aquella mateixa tarda havia parlat amb ella i li havia dit que marxava, així que la realitat no té res a veure amb el que ela diu. S’ha parlat de mi durant dos anys i han dit coses que m’han fet mal. Res no va ser com diu i ja és hora que se’m posi en el lloc que em correspon”, va etzibar. No resulta massa creïble que, en casa que fos així, ell no hagués aprofitat l’expectació mediàtica per sortir a desmentir-ho tot a canvi d’un bon sac de diners… Sigui com sigui, tampoc no ajudava que digués tot això mentre anava disfressat de faraó. La neta de María Teresa, Alejandra Rubio, era a plató i deixava clar que era ell el mentider: “El missatge de Whatsapp existeix. Qui viu en una realitat paral·lela és Edmundo”.

Edmundo Arrocet, disfressat de faraó a Secret Story / Telecinco

El reality va generar molts comentaris negatius, especialment pel càsting tan pobre que han escollit. No interessen gaire els secrets que puguin tenir Fiama de Las tentaciones, la DJ Sofía Cristo, el torero Antonio Canales o el tertulià Luis Rollán. I el pitjor de tot és que aquests són els més famosos de l’edició… Telecinco no ha posat gaires diners, el que demostra que estiguin concursant una influencer alemanya que a Espanya no es coneix gens, el germà d’un concursant de Supervivientes (qui mai no havia sortit a televisió abans), els cantants Gemeliers, un concursant de MYHYV sense interès o l’ex d’un concursant de Las Tentaciones. Hauran de millorar molt si volen millor l’audiència d’agost amb aquesta aposta tan fluixa.

Nou comentari