El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Divuit ferits en caure una grada mentre Risto Mejide entrevistava Andrés Iniesta
  • CA

 

Divuit persones han resultat ferides lleus en caure una grada durant l’entrevista que Risto Mejide estava enregistrant amb el futbolista del Barça Andrés Iniesta pel programa ‘Chester’. Els fets han passat poc després del migdia al camp de la Satalia, al barri del Poblesec de Barcelona, quan s’han enfonsat dues graderies de fusta d’un metre i mig d’alçada, deixant entre els ferits a dos menors. Segons ha indicat l’Ajuntament de Barcelona, la grada havia estat muntada per la productora i no pertanyien al camp de la Satalia. Entre els ferits, la majoria per contusions, hi ha dos menors.

 

Dotze dels afectats han estat traslladats a diferents equipaments sanitaris i la resta han estat atesos al mateix lloc dels fets. Cap d’ells presenta ferides de gravetat, segons ha detallat l’Ajuntament de la capital catalana. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat diverses dotacions de 080 i del SEM. Els Bombers de Barcelona revisen en aquests moments l’estructura afectada i el camp ha quedat precintat. Per la seva banda, l’Ajuntament ha obert diligències per esbrinar les circumstàncies dels fets, i els Mossos d’Esquadra també han obert una investigació per determinar-ne les causes. 

 

Mediaset, el grup de Cuatro i Telecinco, on s’emet el programa de Risto Mejide, ha lamentat per Twitter els fets i ha desitjat als ferits una ràpida recuperació. També ha agraït als cossos de seguretat, les ambulàncies i els Bombers de Barcelona l’teció “immediata” als ferits.

 

Per la seva banda, Risto ha piulat: “Per respecte als ferits he esborrat totes les publicacions que havia posat sobre l’enregistrament d’avui. El més important és que es recuperin com més aviat millor. Una abraçada a ells i a les seves famílies”.

 

També Iniesta ha publicat un tuit en el qual ha admès la situació d’espant soferta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa