El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tots els detalls sobre la mansió que Norma Duval té a la venda a Madrid
  • CA

Són temps difícils, fins i tot per a les grans estrelles. És el cas de Norma Duval, que està intentant vendre la mansió que té a Madrid. Segons publica ‘Vanitatis’, en principi, la idea de la vedette era xifrar la venda en 5 milions d’euros. Però, havent passat unes setmanes sense ofertes en ferm, s’ha decidit a baixar el preu fins als 4.800.000 d’euros. La finca està situada a La Morelaja, una de les zones més exclusives de Madri, i té dimensions i comoditats que justificarien de sobres el nombre de zeros del seu preu de venda.

A més, es destaca que la mansió és un disseny exclusiu creat per un arquitecte espanyol i que manté un estil modern amb el luxe, el confort i la lluminositat com a protagonistes. Són importants també els alts sostres, els amplis finestrals i les grans terrasses amb vistes obertes a la naturalesa. La casa, on Norma Duval fa més de 20 anys que hi viu, està distribuïda en tres plantes. La primera d’elles compta amb un ampli saló amb menjador independent, xemeneia i pantalla de cinema, una sala d’estar, cuina amb office, habitació de bugaderia, tres dormitoris, dos banys, lavabo de convidats, jardí, piscina exterior i pista esportiva.

Norma Duval i la seva parella | Europa Press

El mateix digital, continua explicant que la planta de dalt és la més privada i en ella es poden trobar altres cinc dormitoris (tres d’ells amb bany en suite), quatre banys i tres terrasses amb accés directe des de les habitacions. La nota diferencial la posa el soterrani, que està aprofitat fins a l’últim metre i es compon de celler, gimnàs, zona de spa, piscina interior climatitzada amb oxigen, habitació de calderes, despatx, dos trasters i quatre places de garatge.

A més, compta amb altres dues places de pàrquing exteriors, un pou i alarma perimetral, a més de la seguretat privada de l’exclusiva urbanització madrilenya. Veurem ara quant de temps li costa a Norma Duval vendrà aquesta exclusiva mansió i si ha de tornar a abaixar el preu…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa