David Bustamante anuncia un canvi radical en la seva carrera

El cantant es reinventa i engega dos projectes que no havia provat mai

David Bustamante, un dels cantants que més ha triomfat professionalment després d’Operación Triunfo, acaba d’anunciar un gir molt sorprenent a la seva carrera. Des que va proclamar-se finalista de la primera edició del concurs musical de TVE, que no ha parat de treure un disc rere un altre. Ara, però, ha decidit explotar la seva vena més polifacètica i provarà sort en un món completament nou per a ell: el teatre. El càntabre serà el nou protagonista del musical de Ghost, que està a punt d’estrenar la segona temporada al teatre EDP de Madrid.

Els seus seguidors s’han mostrat molt sorpresos, ja que el cantant mai no ha actuat al teatre ni en cap musical. Serà la seva estrena, un projecte nou amb el que intenta diversificar els seus ingressos i opcions de futur: “Un dels reptes més il·lusionants, difícils i meravellosos de la meva carrera. Us espero a tots a partir del 28 de setembre”.

David Bustamante es convertirà en el protagonista del musical, una estrena en el món del teatre per la porta gran tenint en compte que mai no ha actuat i encara menys en directe. Ell serà l’encarregat de donar vida al mític Sam, interpretat en la pel·lícula per Patrick Swayze.

El cantant no vol quedar-se encasellat i prefereix no aturar-se. L’any passat ho va demostrar en acceptar ser concursant d’un programa de televisió, El Desafío, en el que vam veure la seva faceta més aventurera. A més a més, ha signat un contracte amb TVE per ser un dels concursants de la següent edició de Masterchef Celebrity. Amb tot, queda clar que aquesta serà una tardor molt intensa per al cantant. Uns mesos plens de feina i amb molta repercussió mediàtica.

Nou comentari