David Bustamante es mofa en directe del llenguatge inclusiu d’Irene Montero

El cantant ha deixat clar què opina sobre Podemos i l'ambient de crispació que es viu a Madrid

David Bustamante segueix de promoció del seu nou disc, un projecte molt especial amb el que commemora els 20 anys de la seva carrera musical. L’exconcursant d’OT ha acudit a Liarla Pardo per fer un repàs a la seva trajectòria, el que ha aprofitat per confessar quin ha estat el seu pitjor moment: “Vaig passar-ho molt malament quan van trobar-me un quist vocal, un problema que em va venir del desgast i que podria haver derivat en una malaltia greu. El problema era que jo sempre ho he donat tot en les meves actuacions, mai no he tingut reserves encara que tingués quatre concerts seguits. Vaig solucionar-ho sense cirurgia, només amb un gran logopeda”.

Aquests últims dies, el càntabre ha estat notícia per una polèmica que va generar-se en el seu perfil d’Instagram. Rafa Nadal va optar per un conjunt de roba que combinava el lila i el rosa, els mateixos colors que porta Bustamante a la portada del seu nou disc. És per això que va publicar un muntatge en el qual es comparava amb el tenista, el que va enfadar molt a una part dels seus seguidors.

I això per què? En considerar que amb aquest gest estava aplaudint el color morat… i això volia dir que és de Podemos: “La que em va caure a sobre! La gent va començar a acusar-me i a dir-me que ja sabien que estava a favor dels podemites. Jo que mai no he opinat sobre política, però això què és? Era una broma perquè dúiem els mateixos colors! Això de la xarxa és un perill… Potser un dia em vesteixo de taronja, vermell, blau i verd i em diuen que sóc molt plural”. Davant de la controvèrsia, el cantant optava per eliminar la publicació.

Segons el cantant, tot ve provocat per la gran crispació que hi ha: “L’ambient està molt crispat i molt tens. Estem todos, todas y todes una mica tensos, tensas y tenses. Una mica del meu disc i estareu suaus tot el dia”, es mofava tot fent referència al llenguatge inclusiu que fa servir Irene Montero.

Nou comentari