El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bustamante parla de la polèmica amb Àlex Casademunt: “Li van oferir molts diners a canvi de parlar malament de mi”
  • CA

S’ha parlat molt de la presumpta mala relació que mantindrien David Bustamante i Àlex Casademunt. La mort del cantant català va tornar aquesta enemistat a la primera línia mediàtica, un moment que Bustamante va aprofitar per deixar clar que no hi havia res cert en aquella història. Aquest dijous ha acudit a El Hormiguero per promocionar el seu nou disc i ha aprofitat per recordar el seu company d’Operación Triunfo, ja que la cançó que van tocar junts, Dos hombres y un destino, està remasteritzada en aquest CD.

Les càmeres van captar David Bustamante en el funeral d’Àlex completament enfonsat. En aquesta entrevista davant de Pablo Motos, ha reconegut que li va fer molt de mal assabentar-se de la mort del seu amic en un accident de trànsit: “Em fa molt de mal perquè encara quedaven moltes coses a fer. Van intentar separar-nos i ficar merda, però la nostra germanor era de debò i des de sempre. Li van oferir molts diners per parlar malament de mi, però ell va dir que no ho faria. Això és amistat”.

“Àlex era molt especial, era llum. Va viure a fons, era l’etern adolescent. Teníem plans de fer sorpreses, però no va poder ser… Li faré un homenatge a cada concert”, ha promès visiblement emocionat.

David Bustamante s’emociona en recordar Àlex Casademunt / Antena 3

Darrerament s’ha parlat molt de David Bustamante per l’impactant canvi de físic que ha experimentat. No és el primer cop que el veiem canviar de forma d’una manera radical, però en aquesta ocasió ha estat encara més cridanera: “M’he aprimat 26 kg. Ara bé, vull deixar clar que això no funciona amb anar a un lloc i comprar-ho, no. Ho aconsegueixes amb molt d’esforç i molta feina. Tinc al meu costat una gran nutricionista i un entrenador, ells són els àngels que em guien. I, per descomptat, tinc amics, una família i una parella increïbles que m’animen quan caic. El meu canvi és físic, però també una qüestió de salut i benestar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa