El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano i l’actriu Silvia Alonso, nova parella sorpresa
  • CA

David Broncano torna a ser notícia per la seva vida sentimental. El presentador de La Resistencia hauria començat una relació amb una actriu molt coneguda de la televisió espanyola, la protagonista de Tierra de Lobos Silvia Alonso. Així ho anuncia en exclusiva la revista Semana, que dona detalls sobre aquesta nova parella sorpresa: “El còmic ha trobat l’amor gràcies al programa, amb qui va mostrar molta connexió en l’entrevista que li va fer el passat mes de juny”. Publiquen unes imatges que els mostren junts en un concert, en les quals se’ls pot veure abraçats, acariciant-se i ballant. Ara bé, també hi ha proves d’una altra trobada. En aquesta ocasió, els fotògrafs els han captat en una escapada romàntica a Andalusia que confirma encara més l’affaire.

Alguns seguidors els haurien reconegut entre la multitud i els haurien demanat fotografies, el que hauria provocat que la parella abandonés el recinte i marxés a un lloc més apartat. De moment sembla que no volen deixar-se veure junts o, almenys, que prefereixen la tranquil·litat i anar veient a poc a poc com avança la relació.

Silvia Alonso i David Broncano coincideixen a La Resistencia / Movistar +

David Broncano va tenir una relació amb la també actriu Adriana Ugarte i fins fa poc sortia amb la jugadora de tenis Paula Badosa, unes relacions de les que no va voler parlar gaire. Molt gelós de la seva vida privada, sempre intenta mantenir aquesta faceta lluny dels focus i l’atenció mediàtica. Caldrà veure, però, què fa ara que sembla haver-se filtrat la identitat del seu nou amor, una actriu molt coneguda que també té fotògrafs darrere. La revista assegura que fa poc que surten i que tot és molt recent, el que explicaria que cap dels dos protagonistes hagi confirmat la notícia i ni tan sols hagin publicat una fotografia junts a Instagram. El temps dirà si aquesta aventura amorosa funciona i si deixen enrere l’hermetisme que els caracteritza.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ciutadà anònim a setembre 15, 2021 | 15:05
    Ciutadà anònim setembre 15, 2021 | 15:05
    i a qui collons l'importa????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa