El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano i Silvia Alonso, de cap de setmana romàntic a Sitges
  • CA

Després de setmanes d’especulacions, s’ha confirmat la relació de David Broncano i Silvia Alonso. El presentador i l’actriu de Tierra de lobos van connectar en una entrevista a La Resistencia que ha derivat en una història d’amor que està fent parlar molt. La revista Diez Minutos ha estat la primera en enxampar-los i publicar una fotografia d’ells que els mostren abraçats, amb Broncano agafant per les espatlles a la seva xicota mentre passejaven per Sitges. A poc a poc, l’humorista comença a mostrar sense vergonya més fragments de la seva vida privada.

Silvia Alonso es trobava a Sitges per presentar la seva última pel·lícula, Veneciafrenia. Junts han gaudit d’un agradable passeig per la ciutat que els fotògrafs han aprofitat per captar-los en un moment romàntic mentre “caminaven de la mà i reien mentre compartien confidències”. No la va acompanyar al photocall, però haurien dormit junts en l’habitació d’un hotel del municipi. Han decidit deixar enrere l’hermetisme i aquestes últimes setmanes els han vist a Madrid, Granada i ara a Catalunya. Unes escapades que semblen indicar que la relació entre ells funciona. Cap dels dos no han fet declaracions al respecte encara, les que són bastant improbables que arribin tenint en compte que cap dels dos mai no ha parlat d’aquests temes amb la premsa. Caldrà esperar per veure si decideixen fer el canvi de xip també en aquest sentit.

Primera foto de David Broncano i Silvia Alonso, enxampats a Sitges / Diez Minutos

Els seguidors de la parella han aplaudit la confirmació d’aquesta nova aventura, una relació que molts van intuir durant la darrera entrevista entre ells a La Resistencia. Es van conèixer l’any passat durant la primera visita de l’actriu al programa de David Broncano, on va repetir fa només uns mesos. No se sap si ja estaven junts quan van realitzar-la, però el que queda més que clar és que actualment gaudeixen de les primeres setmanes d’amor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa