El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano i la tenista Paula Badosa trenquen la relació
  • CA

David Broncano és un dels presentadors més hermètics pel que fa a la seva vida personal. Tots els famosos que passen pel seu programa acaben fent confessions íntimes, un exemple que ell no segueix. Moltes vegades ha deixat clar que viu completament aliè de la premsa del cor, la que prefereix no llegir. Ara bé, és conscient que el passat mes de setembre es va parlar molt d’ell a les revistes. Per què? En filtrar-se que havia començat a sortir amb una tenista professional de 22 anys.

Un fotògraf l’enxampava en una terrassa de Madrid, acompanyat de Paula Badosa. Parlem d’una jove promesa del món del tenis amb qui apareixia en una actitud romàntica i tendra en una foto que els mostrava fent-se un petó, el que confirmava la relació.

Aquest dimecres, però, el presentador de La Resistencia ha confessat en directe que ha trencat amb ella. No ha volgut donar molts detalls, però ha deixat caure que torna a estar solter: “És una època molt difícil. Jo m’estava posant massa personal… De fet, estic pensant que a l’octubre ho acabava de deixar amb la meva parella”. Unes declaracions molt sorprenents i inesperades que revelen que l’amor entre ells no va durar gaires setmanes.

David Broncano durant una entrevista anterior a ‘La Resistencia’ / Movistar +

Els seguidors del presentador li han enviat ànims en diversos comentaris a la xarxa, sorpresos de la seva confessió íntima però agraïts per la sinceritat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa