El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Broncano: “Ha mort un familiar meu i és dur no poder acomiadar-se”

Jordi Évole torna aquest diumenge amb una nova entrega especial de ‘Lo de Évole’, unes entrevistes per Skype des del menjador de casa per conèixer com estan passant la quarantena diversos testimonis. Un d’ells serà David Broncano, el presentador de ‘La Resistencia’, de qui ofereix un petit tast a Twitter per fer-ne promoció.

Broncano s’obrirà en canal i confessarà que no estan sent unes setmanes fàcils, un confinament dur al que se suma la pèrdua d’un familiar: “Aquesta setmana s’ha mort un familiar meu per un altre motiu. I ha estat l’hòstia com, a més a més del dolor intrínsec que mori algú proper, es pateix la falta de poder fer una abraçada a la teva família i recordar-lo. Això és brutal”. 

Una situació complicada a la qual intenta trobar-li la part positiva i oferir humor als teleespectadors, encara que això li comporti crítiques: “Hem detectat una cosa molt curiosa, una cosa de psicologia social purament. Hi ha gent que notem que ens ve a dir que ens estem divertint massa. Ara mateix tots volem veure com ho està passant la resta de la gent i diguem que generar un sentiment d’identificació col·lectiva, però arribarà un moment, perquè això s’allargarà, que veurem altres coses que no siguin referents al propi coronavirus”. 

“Com ens han dit, riure’s i l’humor en aquestes coses t’evadeix un munt i crec que està bé”, sentencia el presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa