El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira emociona amb un relat molt sincer sobre el càncer
  • CA

Dani Rovira ha visitat El Hormiguero aquest dimarts per promocionar la primera pel·lícula en la que ha treballat després de superar el càncer. Recordem que l’any passat li van diagnosticar un limfoma d’Hodkgin que, afortunadament, va poder superar gràcies a la quimioteràpia. Des del principi va afrontar aquest gran repte amb molt d’optimisme, el que assegura que l’ha ajudat a guanyar la batalla. En aquesta última entrevista amb Pablo Motos, ha reconegut que viure aquesta experiència tan dura ha fet que vegi la vida d’una altra manera: “Ara ho valoro tot molt més. Cada minut del rodatge va ser un regal per a mi. Pensa que he tingut una bola extra de vida i, gràcies a això, no he patit la crisi dels 40 perquè sóc molt feliç”.

L’actor deixa clar que des de llavors, agraeix viure cada dia: “Fer anys, mesos i dies és una sort. Tot ha canviat”. Que et diguin que tens càncer no és fàcil d’assimilar, el que també ha reconegut. De fet, explica que va viure un munt de sentiments diferents al llarg del procés. Ara, però, es troba en un moment molt bo en el que l’omple la sensació de gratitud: “Quan et passen aquest tipus de coses i aconsegueixes superar-les, la vida canvia a un vidre de colors molt més macos”. Un viatge que ha comparat amb escalar una muntanya molt alta, la que et costa molt però que, un cop arribes, et regala una vista preciosa.

Un cop més, Dani Rovira ha volgut agrair als metges tot el suport que li van donar. Per tal d’intentar ajudar altres persones en una situació similar, els ha compartit un dels millors consells que li van donar a ell: “Us heu de donar prioritat a vosaltres mateixos i centrar-vos en vosaltres. L’amor i la ciència poden amb tot”. Un testimoni que ha emocionat molt als teleespectadors del programa, que han aplaudit les paraules de l’actor d’Ocho apellidos vascos i la superació que ha demostrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa