El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carta d’amor de Clara Lago a Dani Rovira el primer de quimioteràpia
  • CA

Dani Rovira ha anunciat que pateix càncer, un diagnòstic que rebia fa una setmana i que l’ha forçat a començar les sessions de quimioteràpia. L’actor ho ha volgut fer públic i donar detalls per evitar possibles especulacions: “Ja té nom i cognoms, limfoma de Hodgkin. Estarem lluitant i protegint-nos a casa, amb els meus tres gossos i la meva companya de vida, Clara”. Es tracta d’un tipus de càncer que afecta directament al sistema limfàtic, però sembla que els metges són optimistes i han assegurat a Rovira que té bon pronòstic.

Ara ha estat Clara Lago, a qui ell anomena “companya de vida”, qui ha volgut enviar-li ànims també públicament. Ho ha fet amb una publicació a Instagram summament tendre: “Amic, mestre, company de viatge i d’ànima… No tinc cap mena de dubte, si la vida t’ha col·locat aquest aprenentatge en el camí, és perquè pots amb això i només et farà més gran i més savi del que ja ets. És un honor poder-te acompanyar, ara i sempre, perquè les ‘etiquetes’ es passen per l’arc de triomf quan el que se sent és tan fotudament incondicional“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amigo, maestro, compañero de viaje y del alma…no me cabe duda de que si la vida te ha colocado este aprendizaje en el camino es porque puedes con ello y solo te hará más grande y más sabio de lo que ya eres. Es un honor poder acompañarte, ahora y siempre, porque las “etiquetas” se pasan por el arco del triunfo cuando lo que se siente es tan jodidamente incondicional. Si hay algo que para mí, en estas 30 primaveras que llevo, le da sentido a la vida, a nuestra existencia, es experimentar el AMOR, en mayúsculas, sin pretensión, límites ni condiciones. Y ya te digo yo que el mío lo tienes. ? GRACIAS, de corazón, a tod@s por los mensajes de apoyo que estamos recibiendo. La energía viaja lejos y llega, y confío en que eso también hará su parte. ??

Una publicación compartida de claralago1 (@claralago1) el

“Si hi ha alguna cosa que per a mi, en aquestes 30 primaveres que porto, li dona sentit a la vida, a la nostra existència, és experimentar l’amor, en majúscules, sense pretensió, límits o condicions. I ja et dic jo que el meu el tens. Gràcies, de tot cor, a tots i totes pels missatges de suport que estem rebent. L’energia viatja lluny i arriba, i confio que això també farà la seva part”, prossegueix.

Clara Lago i Dani Rovira / Europa Press

Una parella que va començar a sortir el 2013, després d’enamorar-se en el rodatge de ‘Ocho apellidos vascos’. Va filtrar-se la seva separació fa uns mesos, però sembla que la relació entre ells continua sent d’allò més forta i intensa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa