El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristini Couto es queixa: “Sofia Suescun no entén la meva relació amb el seu germà”
  • CA

Cristini Couto i Cristian Suescun ha estat una de les parelles sorpresa d’aquest estiu. Tots dos asseguren que s’estimen amb bogeria i que la seva relació és totalment seriosa. Però ara ella ha donat una entrevista a la revista ‘Lecturas’ on es queixa que la germana del seu xicot, la televisiva Sofía Suescun, no entén la relació que tots dos mantenen. “Cristian no m’ha explicat res, només que Sofia no entén la relació”, detalla. “Tothom sap que jo li agrado a Kiko [Jiménez]. Vam estar en un lavabo junts i penso que Sofia tampoc em suporta per això”.

La model, però, no pensa deixar que res afecti a la seva actual relació. “Jo no tinc la culpa, no sabia que Kiko i ella estaven junts. Kiko me la va presentar. Em va dir que jo era molt maca”. En canvi, Cristini manté millor relació amb Maite Galdeano, la mare de Cristian, a qui assegura que coneix per vídeotrucada. “Sempre que estic amb ell, ella truca”, es queixa però.

Cristian Suescun i Cristini Couto | Europa Press

“Tinc molt bona relació amb Maite. L’altre dia vaig preparar almívar de llet i li vaig enviar”, explica Cristini a Omar Suárez en l’entrevista. “Amb ella molt bé, però la meva cunyada no entén la relació”, insisteix Cristini. Tot i assegurar que la seva relació és seriosa, el propi Cristian ha reconegut a les seves stories d’Instagram que en aquests moments la parella estaria travessant un moment delicat, però que creu que les coses se solucionaran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa