El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment de Cristina Pardo: “Ha estat horrible”
  • CA

El Hormiguero ha tornat aquest dijous amb l’habitual tertúlia d’actualitat amb Nuria Roca, Juan del Val, Tamara Falcó i Cristina Pardo. La presentadora de La Sexta ha acabat sent la protagonista en aprofitar l’espai per confessar com de malament ho ha passat durant les vacances de Nadal: “Mentre la gent comprava alegrement, jo he estat amb la meva psicopatia coronavírica. Només podia pensar en això. Sentia molta pressió per no contagiar-me i poder presentar les campanades. La setmana anterior a la retransmissió estava fora de mi mateixa, només em faltava fer un cop al càmera. Ha estat molt fort…”.

“El que ha passat aquest Nadal ho podem relativitzar sense oblidar que ha estat heavy. Tothom s’estava contagiant i a les notícies veies que les discoteques avançaven les festes de Cap d’Any. Entre això i que jo aquest Nadal l’he viscut amb una especial pressió… no m’importa reconèixer que, de debò, ho he passat molt malament”, reconeix.

Cristina Pardo se sincera en la tertúlia d’actualitat d’El Hormiguero / Antena 3

Cristina Pardo no s’ha contagiat, però això no li ha impedit patir molt durant les fetes: “El Nadal sempre el vius amb una mica més de tensió perquè veuràs la família, però enguany he vist caure gent des del dia 11 i ho he viscut pitjor. Anava a treballar i cada dia pensava que seria positiva, ha estat un horror. Estava preocupada perquè a la meva família no li passés res, alhora que no feia plans amb ningú perquè la gent s’estava contagiant. Vaig sentir molta pressió. No negaré que li tinc molta por a la pandèmia i estic convençuda que té a veure amb la sobreinformació que tinc pel fet de presentar un programa d’actualitat. Només us diré que després de les campanades vaig anar a prendre una beguda amb les amigues a la terrassa d’un bar i vaig haver de marxar quan vaig començar que començava a venir gent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa