El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pardo, furiosa en un al·legat molt sorprenent: “No em toqueu els nassos”
  • CA

Les eleccions madrilenyes han escalfat l’ambient de mala manera, el que fa que les tertúlies polítiques no parlin d’una altra cosa. També ha estat així a El Hormiguero, quan Cristina Pardo deixava anar un al·legat molt contundent en el qual deixava clara la seva postura.

La presentadora es mostrava molt decebuda amb l’actitud que estan tenint els líders de la Comunitat de Madrid: “He informat sobre un munt de campanyes i aquesta em sembla la més sinistra de les que jo he assistit. Em semblen bastant lamentables les disjuntives que han plantejat als ciutadans. Comunisme o llibertat, feixisme o comunisme, ultradreta o democràcia… Com si fossin les úniques dues opcions vitals! Crec que, afortunadament, hi ha moltes més opcions”.

El que més l’entristeix? Que facin discursos massa simples: “Això hauria de fer que reflexionéssim i penséssim per què es poden permetre el luxe d’exigir-nos tan poc als ciutadans, d’abaixar el nivell fins a aquest punt. Haurien de treballar més i no recórrer a missatges tan simples”, afegia Pardo.

Cristina Pardo deixa verds els polítics madrilenys a El Hormiguero / Antena 3

“S’han dit nazi entre ells i han fet una convocatòria per desinfectar una plaça en la que hi havia hagut un míting de Vox. A mi això em sembla nazi. On ens volen fer arribar? Crec que aquesta és la pregunta. L’ambient i el brou de cultiu que s’està generant en plena pandèmia… A Madrid hi ha un munt de problemes. Encara hi ha gent morint, estan les cues de la gana, hi ha gent que no sap què serà d’ells quan la pandèmia se suavitzi i arribi la crisi econòmica. Què volen? Desviar l’atenció i que el debat sigui feixisme o llibertat? Doncs no! Vacunes, que acabi la crisi i no em toqueu els nassos“, etzibava la presentadora en una reflexió molt aplaudida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa