El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pardo, enfurismada: “Us podeu alegrar del final de l’estat d’alarma i no semblar ximples?”
  • CA

El final de l’estat d’alarma ha generat una gran bogeria entre part de la població, que aquest cap de setmana sortia al carrer amb ganes de festa i sense complir amb cap de les mesures de seguretat. Són molts els polítics que han denunciat aquestes imatges, d’igual manera que diversos presentadors també s’han sumat a la denúncia col·lectiva. Entre ells destaca l’al·legat de Cristina Pardo, que els ha deixat verds en el Liarla Pardo d’aquest diumenge.

Els reporters del programa de La Sexta patien, a més a més, molts problemes: “Ens han llançat una cervesa, han arrancat el cable de la càmera al nostre company… Tota la nit així amb els mitjans”.

“Vostès creuen que hom es pot alegrar del final de l’estat d’alarma i no semblar ximple? No és molt difícil, no? Doncs ahir a la nit hi havia gent que amb el final de l’estat de l’arma també pensaven que s’havia acabat la pandèmia i van sortir als carrers sense mascareta per perrear i ballar la conga. Jo crec que sí, que hom es pot alegrar del final de l’estat d’alarma i no semblar ximple. Això és el que ha fet la majoria de la gent, comportar-se de manera sensata”, etzibava.

La presentadora se sumava, així, a la crítica col·lectiva que s’ha fet durant tot el cap de setmana cap a aquestes persones irresponsables. Un estat d’alarma que desapareix, però no així el virus i totes les conseqüències i problemes que encara provoca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa