El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El moment més vergonyós de Cristina Pardo a televisió: “Jo estava borratxa”
  • CA

Cristina Pardo ha celebrat aquest diumenge el tercer aniversari de Liarla Pardo. La presentadora encara no es creu l’oportunitat que li ha ofert La Sexta de tenir el seu propi programa durant tant de temps, una experiència que agraeix moltíssim. Fent memòria sobre els seus inicis a la cadena, Cristina ha reconegut que ha patit més d’una anècdota vergonyosa. Entre elles, una connexió en directe amb Ferreras en la qual “estava borratxa“.

“Jo venia de la ràdio i quan vaig començar a televisió pensava que hauria de deixar-ho perquè no servia per això… Em van fer un curset sobre com editar vídeos i no entenia res. Mai no hauria dit que acabaria amb un programa propi, encara que és cert que he treballat moltíssim. Això sí, el camí no ha estat fàcil… En aquestes imatges que veieu ara, jo anava borratxa”, etzibava entre riures.

Cristina Pardo recorda un moment vergonyós a televisió / La Sexta

En aquella època, Cristina treballava de dilluns a divendres. És per això que aquell dissabte va anar de festa a La Latina, sense esperar-se que Antonio García Ferreras la trucaria per anar a treballar: “Havien d’anunciar el rescat financer i Ferreras em va dir que havia d’anar a la roda de premsa. Jo li vaig dir que havia begut tants gintònics com milions ens anaven a donar, però em va fer anar-hi igualment“.

“Vaig haver de maquillar-me en el lavabo d’un bar de mala mort i vaig quedar horrorosa. Algú em va portar una jaqueta, però no recordo ni qui va ser. En arribar ja no quedava lloc, així que vaig seure a terra. Vaig prendre notes, però després no entenia la meva lletra. Em van fer entrar en directe per explicar què havien dit i em van fer preguntes complicades, jo no em podia creure que estigués passant allò“, explica avergonyida.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / La Sexta

Una situació de la qual va aconseguir sortir-se’n sense que es notés gaire el seu estat: “Si em coneixes bé, et podies adonar que jo estava espessa… Però en general crec que no es va notar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa